2014. december 10., szerda

December Daily kettő

Csak, hogy nehogy azt higgyétek, feladtam, igazából, éjt-nappallá téve dolgozom a DD albumon. Hát ez nem semmi, legalábbis, ahogy én csinálom. Próbálgatok mindent. Ötleteket lesni, anyagokat kipróbálni, technikákat kipróbálni és kitolni a 24 órát monnnyuk 48-ra. Főleg, hogy utol akarom érni magam.... :) Pár oldalkát hoztam megmutatni, de természetesen a végén majd hozom őket teljesen készen, mert most még fotóhiányosak, vagy egyéb módon félkészek. Paralel próbálok többmindent alkotni, ahogy sikerül :) Ezek most itt nem szép fotók, csak gyorsan lőttek...bocsika...



 Belső borító: Na, hát készen vagyok, imádom a hógömböt, és mindenáron kellett nekem egy, úgyhogy tessék itt van! :) (ScrapFellow chipik - "különleges"-chipi Nőicsizma - és pecsét, gyöngytoll, pékzsineg, flitterek, pigmentporral turbózott Pentart gélpaszta hópihék a háttéren, stencilezett csillámcsillagokkal és pecsételéssel) Persze jól kiszúrtam magammal, mert elkezdtem dolgozni az alap karton fényes felére--tapsvihar---, ami egyébként egy tortaalátét karton (KIK)...de megoldottam :) - na ez viszont késznek van nyilvánítva! :)


 Hihetetlenül nem találom, hogy lehetne beforgatni a képet :(... Első nap eleje, az adventi naptárat jelképezi, a szépséges SF December napjai papírtömbből választottam hozzá alapot, azonkívül hadd ne soroljam fel... :)))


Az első lap túlfele: Nagy egyes Scrapfellow, simán tintázva, a tag-re ráírtam, hogy mit rejtettem a naptárba, a másik oldalán egy fotó lesz az adventi naptárról. Az alap papír vissza van alul hajtva, ez tartja a tag-et.

 Mikis pauszból oldalméretű borítékot gyártottam, ebbe került a  kisnagyfiam levele a Mikulásnak, amit másodikán, az iskolában írt, és tündércuki... :)


A harmadik oldal eleje ez, a hárán egy csaknem ekkora fotómontázs lesz a képeslapokról, amiket aznap készítettem, sb technikával, a barátaimnak. (22 db-ot)



Sizzix-szel domborított "kémény" mintás papír az alap, félbehajtva, szegecselve, viaszpasztázva- fehérarannyal. Belülre a két gyerekről lesz egy-egy fotó, amint örülnek a Télaó ajándéknak. Elején SF chipi a szám Versa Fine-nal tintázva, és előástam a rég elfeledett stencil matricáimat. (A HOHOHO feliratú pecsétet magam faragtam gumiból)


 Sztori vége a lap hátulján, mert az előzménye az 5. napra tevődik, így ott fogom elkezdeni a "mesélést", csak az még nem van kész.


 Részlet a negyedik napi oldalból (itt nem történt semmi extra, úgyhogy ez egy szép dekorlap lesz minden fotó és szöveg nélkül)


  Előkészületben a 14. nap (nem tom mér pont az, csak. Egy NőiCsizma chipbackground-ot tintáztam, egyik oldala piros, másik arany. A stencilezett számot senki ne kérdezze, valami kész és valakitől a táborban vettem :))) Ez még félkész eléggé, de még nem tudom mi jön rá, a terv az, hogy nem teszek alá semmit (ja a zöld karton, csak a fotó miatt van alatta, hogy látszódjék), szóval ez is egyfajta dekorlapnak készül.


 És egy részlet az 5. nap lapjáról, ami a cipőpucolásnak fog emléket állítani, amit most megyek is és befejezek :)

Hajrá továbbra is mindenkinek, aki gyűri!!!

SZép napokat!

3 megjegyzés:

Ányi írta...

Hú, te aztán belendültél! Mennyi ötlet, csak bámulok! A hógömböd majdnem a kedvencem, mert beelőzi az adventi naptár. Azt szerintem le fogom nyúlni, legalábbis tervbe vettem. Azt viszont nem értem, miért nem soroltad fel a hozzávalóit :D :D :D

Rucola Designs írta...

Wow, az a hópelyhes oldal!!! Az egész nagyon tuti.

Budaházi Brigitta írta...

Teljesen imádom a részleteit, a sok-sok munkát, amit beletettél, a leírásodat, még a helyes fotókat is!! Vágyom látni majd egészben, fotókkal! De jó, most itt inspirálódom!! ♥
Közben meg, linkelem a bejegyzéseket ám!