2014. december 12., péntek

December daily - belső borító

Nah, most megpróbálok behozni blogolásilag mindent. Az első nyolc nap oldalai teljesen kész vannak (és még közben egyéb ajándékokat is gyártottam, ultraproduktív vagyok :), csak a hátránya az, hogy nem tudok alkotni, gyerekezni, szépfotózni és blogolni mindennap. Tömbösítek!

Akkor ímhol a belső borítóm, hogy legyen meg a rendszer a blogbejegyzésekben is. EZt már bemutattam majdnem bővebben az előző DD-s bejegyzésben.

 Rövid leírás:

Alapja egy kerek torta alátét karton, amiből kinyestem az albumnak megfelelő alapot. Rutintalan lévén, nekiestem, mint tót az anyjának, a fényesebbik felének...(ÖÖÖÖ, bénaság), de végülis minden rajta maradt.
Az alapra hópihéket stencileztem, Pentart gélpasztába tettem fehérarany pigmentport, és azzal. Később, száradás után csillagokat stentileztem még a hópihék közé, majd beszórtam arany glitterporral. Na ezek mindenáron le akartak kéretszkedni később is, de maradásra bírtam őket :)
A hógömböt az alap tortakartonból készítettem és bonbon csomagoló zsírpapírt, vagy mi ennek a hivatalos neve, amibe jellemzően vajkaramellát szoktak csomizni, na szóval ebből lett az átlátszó rész. Benne hópihe, karifa, csillag alakú flitterek és arany glitterpor. "Különleges" chipi NőiCsizma, a többi Srapfellow, mindegyiket Versa Fine-nal tintáztam. A hógömbi aljára némi dekortapasz, egy tag SF bélyegzőzve, pékzsineggel odagyógyítva. Végül még hópihéket pecsételtem is az alapra, ahol hiányérzetem támadt. (nincs arany és fehér tintapárnám, ezek most nagyon hiányoznak :(  )

Mehetünk tovább? :)

1 megjegyzés:

Budaházi Brigitta írta...

Kedves és szép, nekem nagyon tetszik. Kedvelem, hogy összehangoltad a színeit, arany+fehér+piros minden. A dekortapasz a chipboardon különösen bejön. Jó, hogy így haladtál, megyek végig a bejegyzéseiden, sorban. :)