2014. december 12., péntek

December Daily - 1.

Az első oldalt az adventi naptárnak szenteltem, hisz ezen a napon kezdik bontogatni a gyerekek. Nekünk kettő van, egy semmire sem jó kis házikó, fából, aminek olyan kicsik a skatulyái, hogy 3 szem mazsola fér bele max, ez most Rolinál van, gumicukik vannak benne, minden másnapra egy, a köztes napokon pedig apró ajándékokat kap, kisautót, rajzfüzetet, ezt-azt.
Olié a rendes adventi, neki is van mindennapra egy finomság és mellé egy kártya, ami a gyűjtőalbumába megy (SK betű és szókártyák, saját fotóval). --------> ilyenek:

 És akkor az első oldal:






Ímhol az első nap teljességében. Az alapja SF december napjai papír, aminek az alját visszahajtottam egy kis csíkban, így zseb ugyan nem keletkezett, de a kártya nem csúszik ki az albumból alul.
A "natár" megoldást a pinteresten láttam már többféle verzióban, onnan egyéniesítettem a saját verziómat. SF chipik, számok és pecsétek, hópihe lyukasztás, gyöngytoll és írógéppel írt szavak vannak rajta. A hátoldalon a kártya egyik oldalán egy szép fotó az adventi naptárról, körben dekortapasz (Tchibo-tavalyi), nagy 1-s SF chipi tintázva. Másik oldalán néhány szó arról, hogy mit rejt a naptár, alul arany kontúrmatricák és <3 szegecs. Piros csíkos dekorcellux a Lidl-ből van, szettben volt, asszem 6 v 8 db? 500 pénzért. :)

Tovább is van, mondjam még? :)

2 megjegyzés:

Rucola Designs írta...

Csápolok!!!

Budaházi Brigitta írta...

Tündéri ez a mini adventi naptár az albumban! Én is csápolok Ildivel!