2014. december 12., péntek

December Daily 8.

Kezdem a képpel:Az előző, hetedik oldal hátulja az "alap", ám erre nem ragasztottam rá a következő réteget, mert ezalá szeretném betenni egyszer Oli emléklapját a táncversenyről, ha majd engedi :)

Mivel nyolcadikán  megint egy sima-sima nap volt, ezért újra egy díszítő lapot készítettem, fotó nélkül. Az alapja egy SF December napjai papír lett, rétegben mini tortacsipke, zöld hullámkarton, piros-bordó hullámkarton csík/szalag (KIK), arany hologrammos dekorcellux, hópihe mintás dekortapaszok (Tchibo, tavalyi kollekció), maradék muffinpapír meggyűrögetve, Sizzix-szel domborított papír viaszpasztával kezelve, arany stencil matrica szívek, és SF dekorgomb és chipboardok. A nyolcas arany tollal színezve, a két kacskaringó pedig Marabu effektpasztával van kezelve (hasonló, mint a hópaszta). Ebből kentem egy kicsit a zöld hullámkartonra is.

Nos, most itt tartok. Előkészületben van még néhány lap.

1 megjegyzés:

Budaházi Brigitta írta...

Áhá, így kell hívni azokat az oldalakat, amik olyan napokról szólnak, amikor nem történt semmi, ezek a díszítőoldalak. Ez tetszik. Nekem is van egy pár díszítőoldalam. :)
Szép ez a kompozíció, amit összeraktál, itt is boszorkánykodtál egy kicsit. Klassz!