2014. december 12., péntek

December daily - 4

Ez annyira szép lett! (jól el vagyok szállva magamtól, mi? :))))

A Silhouettemet bevetettem és ő vágta ki ezt a gyönyörű hópihe backgroundot, (ami egyébként Birds oldaláról ingyen letölthető Snowflakes bakground a neve: http://www.birdscards.com/free-digital-cut-files/xmas/) akkorára húztam, hogy megfeleljen az albumoldal méretének. Nem sokat, mintegy 40 percet vágta a lelkem, na igen, egyes gyorsasággal, mert sejtettem, hogy gyorsabban nem lenne szép. Mögé ragasztottam egy karamellcsomagoló papírt, és rá rétegeztem a négyest.


Alul mini tortacsipke, hullámkarton szalag (KIK), dekortapasz (Tchibo-tavalyi koll), szarvas szintén Silhouettel vágva- szarvát és patáit aranytollal meghúztam kicsit-, 4-es SF chipi, hópihe, gyöngytoll. Tádádádááámmmm!

Fotó nincs és nem is lesz, teljesen mindennapos mindennapunk volt, kicsi sétával, Oliék UTE mikulásoztak, és most ez az album nekem csak a karácsonyvárásról szól- mivel PL-ezek is digiben...ezért nem szeretnék beletenni hétköznapi dolgokat. Marad a havat várós, "erdőjárós, szarvaslátós" hangulatoldal. :)

Jön az 5!

2 megjegyzés:

Rucola Designs írta...

Csúcsszuper! Kedvenc!

Budaházi Brigitta írta...

Én is teljesen imádom. S, bár géppel vágtad ki, mégis csak megvan az öröm, hogy csak ez az egy van belőle, s te indítottad el a vágást. Szépséges lett a karamellcsomipapír háttérrel.