2012. július 8., vasárnap

Jövőbetekintő

Krisssz meghozta a "csinálj, amit akarsz" kihívást...azaz alkotunk, amit akarunk, feladatba határozzuk, és egyszer, Random bácsi által kisorsolva a jövőben az lesz majd a kihívás.

Most egy tutorial-gyűjteményben gondolkoztam, vagyis, hogy mindenki próbáljon ki (és előtte természetesen vadásszon le) egy olyan tutorialt, amit még soha nem próbált, és az azzal készült oldal alá linkelje be a tutor lelőhelyét, hogy mások is kipróbálhassák. Egy puzzle effektet próbáltam ki csokicsávó fotóján (aki azóta még sokkal csokibb, nem tudom honnan vadászta ezt a bőrt!), szerintem eléggé mutatós! Körítéssel nem nagyon nyomtam el :)...

Rainbow Design: Nautical freebie és puzzle effekt


Péntekre vagyok kiírva. Szurkoljatok, hogy megérkezzen Roland a héten, mert már nagyon kész vagyok lábügyileg. Ha így folytatja a vízvisszatartást a szervezetem, a lábam akár le is vághatom, egyszerűen borzasztó!!!! Rendesen félek, hogy olyan súlya van, nem fogom tudni felemelni a szülésnél, VAGY kidurran VAGY megszurkálják tűvel és kis vízköpőkként fog spriccelni belőle a víz :))) Van róla nem egy elrettentő fotó, de nem merem megmutatni. Nem hajlik már bokánál a lábfejem, hihetetlen! Mindig, amikor nagyon gáz, lefotózom, És aztán kiderül, hogy attól másnapra még gázabb is tud lenni. Nem tudom meddig lehet "fejlődni" ezen az úton... és már nagyon kíváncsi vagyok, milyen volt eredetileg a lábam, mert már egy hónapja nem láttam. Mondjuk más testrészeimet sem, de az így normális :)))

Felújítással mindjárt kész vagyunk, az utsó szobát nyomja a festő, és már a cigányvásár is tünedezik a garázsból/teraszról, egyéb helyekről!!! Nem akarom elkiabálni, de szerda környékén talán kész is lesz minden. Olyan jó érzés tiszta újban lenni, de a sok rohadék pakolást és takarítást már nem kívánom még az ellenségemnek sem, főleg nem ilyen állapotban...a székreülős magasságomban mindent szívesen megcsinálok (ülve, mert a lábamon a víz miatt nem tudok hosszasan állni- (kb. öt perc alatt itatóspárna lesz a talpaimból és úgy is marad egész napra), de se fölötte nem nagyon (bár én óvatosan még a létra tetején is jól érzem magam, nem szédülök, nem esek le, de mindig le vagyok parancsolva- ez által rohadtul kiszolgáltatottnak is érzem magam), alatta meg azért nem, mert hajolni, azt már nem tudok semekkorát, Rolipocak minden tekintetben akadályoz, guggolni és térdelni meg a víz miatt nem tudok (olyan érzés, mintha menten kipukkadnának a lábaim). Szóval ennyi. Lehet, hogy hirtelen eltűnök, és megyek szülni :), istenkém, remélem éjszakára sikerül időzíteni ebben a hülye hőségben!, de majd küldöm az értesítést ám a szuper új okostelefonomról! :))

Szép hetet mindenkinek!

6 megjegyzés:

do írta...

Sokat gondolok rátok! Gyors éjszakai szülést!!!
Nagyon tetszik ez a puzzle hatás, ahh, kéne már helyet csinálni a gépemen a ps-nek.

Margó írta...

Nagyon-nagyon sokat gondolok Rád! Ma hétfő reggel van és befészkelted magad az agyamba, ezért még az is megfordult bennem, hogy hátha ma.... Örülnék, ha már ketten lennétek, no meg a + 2, akik otthon várnak!
A kihívásod tetszik, persze az oldalad is nagyon ...!

Era85 írta...

Annyit, de annyit gondolok rád! Remélem, mihamarabb túl leszel rajta!
Az én lábaim se bírják ezt a meleget. Éjjel szépen visszaapad eredeti, karcsú méretére, majd reggel elkezd dagadni, míg végül estére elefántlábaim lesznek. Hiába, nem bírom a hőséget én se, nem is beszélve a folyamatos keményedésekről!
Nagyon remélem, gyorsan készen lesztek! A létrát meg került! Ekkora pocival felmászni?! Hát nem térek észhez! Nekem eszembe se jutna. :) Pihengess, amennyi jól esik, bár én se tudok, mert csinálni kell! Más amúgy se csinálja meg helyettem! :))))
Kívánok neked gyors, éjjeli szülést! Majd dobj egy sms-t, ha meglesz a legény! Megvan még a számom, ugye?

evadraga írta...

Drukkolok én is egy gyors és eseménymentes éjszakai szülésért Timi! :-)) Biztos Roli-baby is már nagyon szeretne látni benneteket! :))) Biztos minden rendben lesz, azért vigyázz magadra/magatokra!
A kihívás írtó klassz, akár a csokifiú oldalad! :)) Lehet én is puzzle-ozni fogok majd. :)

krisssz írta...

Annyit jutsz eszembe, hogy ezt a rohadt meleget hogy bírod!Most már sokat tuti nem kell várni, mi lenne, ha addig pihengetnél??:)) Azzzzzzzonal jelentkezz, ha megvan Roland!!:)

bjud írta...

Remélem (és teljes szívemből kívánom), hogy minden úgy megy majd/ menjen, ahogy szeretnéd, és azt eltervezted. Annyira csodállak, hogy ebben a rekkenő melegben, még ilyen aktívan tudod/tad végig csinálni a felújítást a gigapocakkal. Nagyon gyors szülést, és kibírható hőségű környezetet kívánok!
A kihívásod zseniális, épp, mint az oldalad! Imádom a tutorialokat, és ennél a feladatnál biztos jókat fogok csemegézni.
Vigyázzatok magatokra!!! és ügyes légy!! Szorítunk Neked!! :)