2012. június 6., szerda

Unalmas az élet így a kupi tetején üldögélve...Négy napig pakoltam ki az emeleti szobákat, addig azért nem értem rá gondolkodni, sem pedig a mesés kihívásra alkotni. A madarasra sem lesz :( Pedig most kivételesen mindkettőre lenne jó ötletem.
De a pillanatnyi állás szerint az emelet üres, csak a festőbácsi és kellékei vannak fenn a bazi nagy porban. Én meg üldögélek idelenn a dobozok és zsákok közt a nappaliban, a TV 41 csatornáján egész nap nem megy értelmes embernek való műsor, ráadásul a neten sem történik semmi...Tegnap és tegnapelőtt is elaludtam az unalomtól. Bezzeg, ha a festés készen lesz az emeleten, majd győzzük mihamarabb visszapakolni, hogy lehessen kezdeni a festést idelenn. Illetve először  fsz. kirámolását....Anyám, még belegondolni is rémálom!
Nem baj, mára legalább van egy kis programom, amit már megint nagyon várok, megint randizom Rolandkámmal a képernyőn keresztül. 5 hét van a szülésig vissza, eléggé izgatott vagyok emiatt is. Mert amíg kész nincs az emelet, addig a baba holmijait sem kezdem el összerakni, kimosni, vasalni. Utolsó pillanatos lesz minden.
Szombaton lesz a szokásos gyereknapunk, ha alkotni nem is tudok, de legalább majd hozok fotókat és élménybeszámolok, addig is csak megpróbálom túlélni a semmittevést...

Szép hetet mindeninek!

2 megjegyzés:

kreatívhit írta...

Már csak öt hét.Az pikk pakk elmegy.Klassz gyereknapozást.

Kisnyul / Andi írta...

Azért óvatosan azzal a pakolgatással! 5 hét ????? Jajdeizgi!:)