2012. március 7., szerda

Mostmár mondhatod!!!!

amit gondolsz, anélkül, hogy a "hű, de klassz lett!" felkiáltásod után negyed óráig kellene silabizálni a szóellenőrzőt. Aztán még 3-szor nekifutni, mert elrontódott.
 LETÖRÖLTEM A SZÓELLENŐRZÉST! Szabad a kommentelés! Kérlek, ha nem vagy túl paranoiás, Te is tedd meg! Még mindig kitörölheted az olyan sértő, vagy akármilyen kommenteket, amelyek neked nem tetszenek, vagy választhatod a kommentek moderálását is. Én még sosem kaptam olyat, amellyel bántottak volna, de ez a szóellenőrzés nagyon bánt! Oké, szívesen beírok egy 5 betűs szót, amit egyből el tudok olvasni, na de 32 betűt egy fél mondatos kommentért én sem vagyok hajlandó!

Kész lett a Tunézia könyvem, nagyon várom már, hogy a kezemben legyen! Ezt készítettem a nyereményből, amit még novemberben nyertem a cewén (egy 30x30-as 26 oldalas kemény borítójú digi albumot). Mondjuk feltoltam 42 oldalra, ami kellően elég lett.

Most ovis projektben vagyok, de ezt nem árulom el, nehogy az illetők meglássák idő előtt :))) (már, ha járnak erre néha, nem tudom).

 Asszem mára ennyit beszéltem, szép délutánt és estét mindenkinek!

10 megjegyzés:

evadraga írta...

:)) Ki is próbálom, lécci átjössz az enyémre? Engem is nagyon idegesített az olvashatatlan, kiolvashatatlan betűkből álló újféle, nemrég bevezetett szövegellenőrzés.

krisssz írta...

Nekem eddig sem volt:) Legalábbis remélem:)) Én is utálom, hogy ezer feladatot kell megoldani azért, hogy beírjak két mondatot. A könyvre meg nagggggyon kíváncsi vagyok:)

kreatívhit írta...

Hol tudom megnézni hogy ki van e nálam kapcsolva,egyszerűen nem találom. Mert engem is kiborít.

Gólya írta...

Éva, a Tieden eddig sem volt, innen jött az ihletésem, hogy levegyem. Ha néhányatoknál nem tapasztalom, hogy van ilyen lehetőség, eszembe sem jutott volna...

Gólya írta...

Irányítópult - beállítások - megjegyzés fül
Alul van olyan, hogy biztonsági kód kérése (vagy ilyesmi), és ott bepipálod, hogy nem.

Audi írta...

Itt is köszönöm. Mondjuk tanultam pár ezer értelmetlen, csehszlovák szót az elmúlt időszakban. Tudod, ott is sok a mássalhangzó egymás mellett...
Fotókönyvbe húzz bele, váruk a teljes művet!
És ha már lehet, ovisprojekt is érdekel.

Gólya írta...

Album kész. Holnap, ha jó kedvemben leszek, átküldöm Krissssznek, hogy tegye be digiben a cewébe. Az ovis projektet júniusban tudom mutatni (persze hamarabb kész lesz, de csak akkor kapják meg az érdekeltek, érted??? !!!:)

whitefrost írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Whitefrost írta...

Nagyon ügyes vagy minden értelemben. Alig várom, hogy láthassam a fotókönyvedet.Mindjárt megnézem, hogy nálam van e ilyen szóellenőrzés és le is szedem, mert én sem szeretem. (bocsi én töröltem, mert rossz e-mail címmel jelentkeztem be).

Gabi írta...

Hurrá !! Akkor szabad a pálya !! Biztos, hogy ezután többet fogok kommentelni ! És már én is nagyon szeretném látni a tunéziai albumot egyben !!