2012. március 26., hétfő

Bóbita nyuszikái: Hunny Bunny

Kettő dal is cseng a fülemben, ha ezt a hunny bunny szót meghallom, az egyiket nem szeretem (Sugarloaf), a másikat viszont imádom, és ha nem felejtem el a bejegyzés végére, be is fogom linkelni :))))

Ilus készlete abszolute nem a hagyományos értelemben vett nyuszis, sőt elvétve látott csak nyulat, viszont van benne sok más csudafinomság! Mivel a Scrapinsidernél még mindig Bóbita áll a reflektorfényben, ezért március végéig ez a készlet is ugyanúgy 40% kedvezménnyel kapható, mint a többi szenzációs készlet!!



Az hagyján, hogy gyönyörű papírok és elemek zúdulnak ránk, ha kicsomagoljuk, de Ilus hozott egy overlay és egy journal card csomagot is vele. Az összes előnézetit megtekintheted Bóbita blogján, ahol JÁTÉK is vár, no meg egy kis add on freebie is, szóval feltétlenül nézz be!!!

És itt ragadom meg az alkalmat, hogy betallózzam a boltzárási akciót is, ugyanis Ilus a Digiridoo boltjától megválik és 30-ig ott is kiárusít!



No, most pedig mutatom a két oldalamat, amelyet a szépséges kis Hunny Bunny ihletett: Az első tavaly húsvéti képpel...nem csípem a húsvétot, de azt a részét igen, amikor a gyerkőc hajnaltájt összeguberálja a kertből, amit a nyuszi otthagyott neki. Idén már várja is a nyulat és veszettül fogadkozik, hogy mától jó gyerek lesz, mert a nyuszi látja :))) A fotó tavaly, a nagy szajré összegyűjtése után készült.
A másodikhoz használtam egy templatet is az Ocean Wide design-tól, és most készült a Balatonnál, múlt hétvégén a fotó. Imádtam nézni a gyerekemet, ahogy SZABAD, és imád ott lenni és imádja az életet, a pancsolást, a víz illatát, meg mindent.




És a végére a dal, ami nyuszis és nagyon szeretem:

3 megjegyzés:

Ritttus írta...

Gyönyörű mindkét oldal, de a második különösen tetszik! Szinte látom/érzem rajta, milyen nagy szeretettel készült!!!

Kisnyul / Andi írta...

A szám nekem is nagy kedvencem ám! :)
Az oldalad meg nagyon ötletes! Nekem a nyusziforma kép tetszik. :)

Margó írta...

Mindkét oldalad tetszik, ahogy ezt a fórumon írtam is! A tartalmuk és a "kivitelezésük" is!:-)) ... és majdnem betettem én is ezt videót a bejegyzésemhez:-)))))