2012. március 23., péntek

Nosztalgiáztam...

a cewe eheti, szülinapos kihívásának hála, amelyet mobil neve fémjelez.

Sikerült valahogy egy jó template-ből indulnom, amin egy picit alakítottam, és adta magát, hogy Olivér mind a négy eddigi szülinapjáról lopjak bele egy fotót. Na, mondanom sem kell ugye, hogy párhuzamosan meg is kellett néznem az összes eddigi szülinapi fotóját...
Istenem, olyan nagy már!!! Hisz még csak most született! És ez nem közhely, tényleg! És ha most abba is belegondolok, hogy az Öcsipöcsivel négy és fél év múlva milyen lesz? Vajon ő milyen baba lesz? Mennyiben fog hasonlítani Oli szokásira a saját kis szokásaival? Vajon ő sem hagy majd másfél éves koráig aludni minket? Ő sem fog rendesen szopni, ő is olyan rendes, nem hasfájós, könnyen idomulós baba lesz, ő sem alszik majd el sehol máshol, csak a saját ágyában??? Mennyire fog külsőre hasonlítani Olira? Vajon ugyanolyan könnyedén megszületik majd? Vajon be fogom tudni tartani a másodiknál okosabb leszek szabályaimat???  Őrület, egy kicsit félek :)))

credits

Jó hír....tegnap kellett menni Olival az utolsó fütyi-kontrollra: és végre túl vagyunk a rémsztorin teljesen. Nem kell újraműteni, minden működik kaffántosan, ahogyan az kell. :) Hálleluja!

Már három napja bevezettem, hogy a teraszon napoztatom magam egy picit (szigorúan ruhában, és 20 percnél nem tovább), és indirekt D-vitamint tolok a legkisebb Nagynak :) Ő ezt eléggé bírja, kedélyesen lubickál a hasamban. Ma azt is észrevettem, hogy látni kívülről, ahogy rúg. Elmozdul az egész pocak :) Nagyon vicces! :)))

Na megyek, mosom tovább az ablakokat. (Hihetetlenül lassan haladok a dolgaimmal és hamar elfáradok...de ez a napfény mindenért kárpótol).

4 megjegyzés:

Audi írta...

Gólyám ez az oldal szuper! Templétestől Nagyfiústól kívánságostól! Csatlakozom: mindkét fiadnak sok boldog születésnapot kívánok. :-) Mármint úgy általában...

Gabi írta...

Az oldalad most is nagyon tetszik (de hát ezzel semmi újat nem mondtam ;-) ). Ami pedig az "izgulásod", félelmeid illeti, szerintem teljesen természetes. Biztosan az én fejemben is hasonló gondolatok járnának... De meglátod, hogy jól meglesztek ! Istenem, milyen jó is volt terhesnek lenni :-) Szép hétvégét nektek !

kreatívhit írta...

Remek lett az oldal.Ha a napfény ennyire hatásosan tehermentesít.Akkor zúduljon rátok is bőségesen a hétvégén.

Whitefrost írta...

Fantasztikus oldal és az ötlet, hogy az eddigi szülinapokat gyűjtötted össze nagyszerű.