2012. január 3., kedd

Új év, nuku fogadalom!

Mert tök felesleges, ha úgysem tartom be :).
Az idei év (teljesen politikától és gazdasági helyzettől függetlenül) nagyon sok változást fog hozni az életünkbe. Erről majd később mesélek. :)
Első nagy változás, hogy tegnaptól nem dolgozom, tartós betegállományban leledzem (nem vagyok beteg, de van rá okom). A kisfiamat jövő kedden műtik fütyővel, szóval addig és utána még egy-két hetet kettesben vagyunk itthon, mint a régi szép időkben :). Remélem a scrapre is több időm marad majd, nagyon szeretném. Évösszegzés gyanánt elkezdtem a készleteimet rendezgetni és takarítani (jesszus, mennyi sz@rt töltöttem le régebben!) és rájöttem, hogy az Oscraps-es 52/2011-es projektet (ígérkezéseim ellenére) jól félbehagytam. Kb. a 31. héten. Úgyhogy van mit pótolgatnom. Mindjárt tegnap akadt időm meg kedvem is egy kis alkotásra. Próbáltam inspirálódni az Oscrapsen azon alkotások közt, amelyek ezekből a minikből születtek. Nem ihletődtem meg. De született két rendkívül puritán oldal, a 34. és a 38. heti szettekkel. A 34. mellé befogtam még Beszteri dátumgombjait és pecsétjét, valamint a 38- hetihez a karácsonyi készletkét szintén Sue és Vicki "tollából". Nekem valahogy egyáltalán nem tetszik ez a leegyszerűsített stílus, nem tom, mi a bajom vele, csak eléggé nem én vagyok, de erről majd nyilatkozik a tisztelt olvasógárda, ha akar. :)



 Az elsőn épp a Magna koncertre készülődtünk, épp csiniben voltam, meg úgy is éreztem, hogy jól nézek ki, aztán kértem az uramat, hogy csináljon rólam pár jó fotót. Na nem sikerült neki, de ez nem rajta múlott. Így félbemetszve még elmegyek magamnak :), és mostantól nem érdekel a kinézetem. Egy jó darabig. És a 28 sem a korom sajnos, hanem a dátum :PPPP
A másodikon effektív karácsony szenteste van: Gyerek örül - igazából feszeng és nem akar fotózkodni-, férj szemöldöke a magasban, én meg bálna, de ez van, ez sikerült :)))))

További elmaradásom van a tunézia fotókönyvemre, ez a háttérbe készülget ám, de még bőséggel hiányos, így ennek fogok még nekifeküdni és készülök egy nagyon új fotókönyvvel is, amelynek ez lesz az első dupla oldala:

(Kriszta OÉO blogtrain-részével és Beszteri és Icka wa-javal)

Na jó, eddig bírtam, nem tovább, akinek még nem volt tiszta a sok célozgatásból: második bébikénket várjuk, aki most 12 hetes! Hát ez lesz a másik nagy változás, és ezért tartózkodom itthon dolgozás helyett, és ezért vagyok bálna már most - én a hízós típusba tartozom, és cserébe még eszem is rendesen és mellé irtózat sokat alszom...:))) 30-án voltunk a genetikai UH-on és nagyon úgy tűnik, hogy minden rendben, a baba szépen fejlődik és minden értéke megfelel az előírtaknak. Az én véreredményem meg olyan, mint egy újszülötté, szerintem ilyen hibátlan még sosem volt. (A fotókönyv második és harmadik dupla oldalával is jövök hamarosan.)

Úgy tűnik, hogy volt valami a levegőben, mert Dor, Blisssz és Erika után beállok én is a sorba :), kíváncsi vagyok, még hány scrappes kismama fog előbukkanni hamarosan :))) (Arról nem is beszélve, hogy megszületett nemrégiben Lululu és Pertine babája is! Itt is szeretettel gratulálok nekik!!!)
No, ennyit mára. :)

19 megjegyzés:

Evus írta...

Jaj de jó-jaj de jó!!!!! Nagy-nagy gratula Nektek a legkisebb családtaghoz! 4-esben nagyon szép az élet :)

Ági írta...

Gratulálok!!!! ÉS persze jó egészséget!!! Micsoda meglepi év elején :D

Ritttus írta...

Nagy nagy gratula Gólyácska! ez csodálatos!
a puritán oldalak meg hát...minimálosak! nekem tetszik, de ha nem ez a stílusod, akkor úgysem fogok tökéletesnek érezni! A fotkönyv oldalad csúcs!!!

Annamari írta...

De jó!!!!! Gratulálok! :)) Az első 3 mondatod után rájöttem, hogy bébi lehet a dologban...:) Szuper! Vigyázz magadra, jó pihenést, kellemes babavárást! :)

Kriszta (hozak) írta...

Gratukákok a babához! Pihenj és szkreppelj sokat!
A műtét ellenére remélem fiacskáddal kellemesen töltitek el az időt!
Igazán megtisztelő, hogy használtad a készletem. Olyan jó "munka közben" látni. :o)

Névtelen írta...

Oh, én is rájöttem ám hamar :))) nagy szeretettel gratulálok! pihenj és alkoss sokat-sokat!!!!!

sandybell127 írta...

Nagy nagy gratula az ici-pici családtaghoz! Sok egészséget és kitartást kívánok...no meg pihenést...amíg lehet... :)

krisssz írta...

Elárultad ezt már előbb is:)) Pertine cuki kislányának képénél én már meg- és felvilágosodtam:)) Óriási gratula, részletese infókat kérünk a várakozás során:))

Florci írta...

édes kis mamabálna!!! örülök ám ezerrel! a félbevágott jobbfeled a jobb feled, sztem. :)
dejóó, lesz ezernyóccáz bébis fríbí idén!! ;)

Pertine írta...

:D Hatalmas gratula, éééédi az UH-d, édes babavárást kívánok! Meg sok szkreppet!

kreatívhit írta...

Gratulálok ez pompás hír!További jó étvágyat:) Jó egészséget és minden áldást amire ilyenkor szüksége van mindkettőtöknek és a család többi tagjának is.

whitefrost írta...

Nagy-nagy gratula Nektek és jó egészséget, valamint boldog babavárást.

Secima írta...

Gratulálok! Sok pihenést, jó egészséget kívánok!

do írta...

:DDD szép lassan színt vallunk mind! Nagy gratu itt is, és bocsika, de úgy örülök, hogy abszolút "egy cipőben járunk"! Pussz neked, meglepis bálnatárs!

Minyu írta...

Hatalmas grat nektek! Éljen-éljen-éljen!
Kukiműtéthez pedig drukk, sajna valszeg nálunk is sor kerül majdan rá :(

Kisnyul / Andi írta...

Így jár az, aki elöbb fórumozik és utána nézi a blogodat. :)

Gratulálok kismama! :)
Csodás az oldalad, micsoda éved lesz!

Zsanka írta...

De jó!!!!Gratulálok!!!!!
A mütéthez pedig minél kevesebb fájdalmat,és gyors gyógyulást!
És sok scrappelést!!!!!
:)

Lululu írta...

Ritkán járok erre (is), mert totálisan agymosott állapotban leledzem mostanság, de ma valahogy idetévedtem, és micsoda hírre... Nagy gratula!!! Boldog, gondtalan várandósságot neked!!!

Margó írta...

... már egészen kezdek megnyugodni! Nem leszek egyedül itthon:-))) Kicsit kezdtem felfogni, hogy én jövök nyugdíjba, és szinte minden kedves kismamám, aki bevezettek-vezetnek a scrap rejtelmeibe, mennek vissza dolgozni! Most megnyugodtam. Jöttök vissza:-))))) Örülök, hogy már otthon maradsz, puszika