2012. január 6., péntek

Cewe újévi első és Bettieescrap_Template 8.

Fordított sorrendben :)
Megjelent Bettiee 8 számú template-je, amelyet most csak pucadérosan mutatok. Készült már vele oldalam, de olyan készlettel, ami majd csak 12-én fog megjelenni, úgyhogy azt addig nem mutatom. :)


 Kapható Bettiee összes boltjában: Digiboutik, Scrapbird, HPShop

Cewén pedig Szrjudit a kihívás háziasszonya a héten és egy bárkinek bármit megköszönő oldallal kellett jönni. Oké, nem titok, hogy engem most ez foglalkoztat legjobban, mit is köszönhettem volna meg, mint azt, hogy újra Anyuka lehetek.

Nagyon furcsa érzés.
Felemelő. Ugyanakkor csomó mindentől ugyanúgy félek, tartok, mint az első gyerkőckém előtt.
Annyira jó érzés, hogy megint van egy baba a pocakomban...de még mindig olyan misztikus, hiszem egyelőre érezni nem érzem őt. De látni az UH-on, ahogy szinte méltatlankodott, hogy  fel lett ébresztve.... :), olyan, akár a bátyuskája volt. Őt is folyton nyösztörgetni kellett, hogy mutasson valamit. Hihetetlen, hogy 12 hetes (ó, ma már 13 :) )  és már mindene megvan, hogy cumizta az ujját, hogy rugdalt a lábaival. Hihetetlen, hogy Oli, aki nekem még ma is olyan kicsike sokszor, nagy bátyus lesz...
Nekem nem volt jó Olival a terhesség. Végig egy rettegés volt, meg amikor elmúlt a veszély, akkor meg jött más. 3 hónapig tartó izomgörcs a gyomorszáj felett, vesemedence-gyulladás, vizesedés, és csípő-szalagok szétesése. A végére már nem éreztem embernek magam. S bár ennél a kicsi potyóknál eddig még nagyjából minden ugyanúgy zajlott (nulla rosszullét, sok-sok alvásigény, stb.), azért nagyon reménykedek, hogy sokkal simábban mennek majd a dolgok, mint Olinál. Oli születése meseszéerű volt, azt nem cserélném el :)))

Nos, hát ez a gondolat foglalkoztatott engem, ez adta az ihletet a cewés köszönöm oldalamhoz :)

Che yang template wa (september blooms), CS_freeasabird.

Asszem megy is majd a babás fotókönyvembe :)))), azzal együtt, amit Bettiee 8-as template-jével készítettem. Nem árulok zsákbacicát, ha azt mondom, hogy azon is bababogyó van :))).
Azért ne ijedjetek meg, továbbra is lesz más témám ezen kívül :)))))

6 megjegyzés:

Blissz írta...

Először is nagyon szuper az oldalad, hogy a megköszönendő "dologra" fektetted a hangsúlyt. Másodszor néztem egyet, hogy most mi van? Le vagyok maradva, de gyorsan rájöttem, hogy az előző bejegyzésben már eldicsekedtél a hírrel, csak én nem reagáltam rá. És már 12 hetes! Így hát itt szeretnék neked gratulálni. Nagyon vigyázz magadra és sok örömet kívánok! Merthogy én imádok terhes lenni, főleg ha érzem, hogy valaki jól érzi magát odabent, és rúg egy nagyot. Sok-sok puszi nektek! :D

Margó írta...

Én meg pont annak örültem, ahogy olvastam a bejegyzésed, hogy végre valaki bátran mer írni felemelő érzésekről, őszintén az esetleges aggályairól, akivel együtt örülhetek az örömének, és aki segít abban, hogy újra éljem a babavárásom napjait! Küldök egy gigalájkot a babavárós bejegyzéseidre!:-)) Gyönyörű az oldal!

Kireva írta...

Ne aggódj, minden rendben lesz! Csak jóra gondoljál, és érezd, hogy Sokan örülünk az örömödnek.

Krisz írta...

Mennyire jó hogy már ilyen korán el tudod kezdeni! Én ennyi idős terhesen még azt sem tudtam mi az a scrapbook?! gyönyörű finom az oldalad! A pozítív gondolatok itt is sokat jelentenek! Gondolj arra hogy Ő mindent érez amit Te. A jót ugyanúgy mint a rosszt! A vizesedésre és egyéb terhessgi nyűgök nagyon jól kezelhetők a Schüssler-sókkal Ha érdekel írj nekem e-mailt és megbeszéljük. Szorítok hgoy minden redben legyen! :)

ziti írta...

gyönyörű oldalt (küllemileg és témailag egyaránt) készítettél!

kreatívhit írta...

Csúcs hogy elkészítetted ezt az oldalt.Remek ötlet volt.