2011. december 2., péntek

Scrapinsider: Magical Moments: az "ál-karácsonyi" collab

Ál, mert lényegében mellőzi a hagyományos karácsonyi színeket és formákat, de közben ha akarod, tud nagyon is karácsonyi lenni. Na ezt nem tudom jobban körbeírni, megmutatom inkább az előkét :)


Én azonnal belezúgtam az egyik template-be (van benne az is vagy 5féle, ha jól emlékszem, de négy biztosan). Olyan karácsonyi fotót kerestem, ami illik a készlethez. Lényegében készülhetett volna bármikor. De én tudom hogy karácsonykor készült. Az utolsó "normális" karácsonykor. Azóta némileg felborult az élet. Kicsit monokróm lett az oldal, de nekem eléggé teccccccettt így :) A papíremberkéken kívül én csak Ilus részét használtam benne.


A készlet ITT beszerezhető.


Ha már a Scrapinsidernél tartunk. Én nem tudom, hogy illik e ilyet blogolni vagy sem, de én megteszem. Képzeljétek, hogy a tervezőmtől Bóbita Ilustól kaptam karácsonyi ajándékot. Gondolom a csapat többi tagja is kapott. Nekem ez annyira jól esett!!!!! Nemhogy a szuper készleteivel vagyok gazdagabb, de karácsony lévén még külön ajándékot is kapok, hát a tegnapi überpocsék napom végén ez a levél igencsak jól esett!!!! Itt is köszi Ilus!!!

Még mindig Scrapinsider hírek. Beedee baby a harmadik polcát is megnyitotta, a DDR és a Sunshine Daze után itt is. Profi a nő, nem lacafacázik, egy hét alatt három nyitás! Gratu Bee!!!! (a nyitásra való tekintettel itt is akciózik 30%-on!)


És még egy örömhír :))) Nyertem Kisnyuszkónál egy csodagyönyörűséges láncot, amit ő gyöngyikézett. Megőrülnék ennyit szöszögni apró cuccokkal így le a kalapom előtte! El is határoztam, hogy a karácsonyi vacsinkon már ezt fogom viselni! Örvendezek és köszönöm az ügyes nagyfiának, hogy a kis kezével engem húzott! (nem virtuális randomolás volt, hanem igazi-valódi zsákból húzás!) Mutatom a szépséget:



A tegnapi napom egy totális utópisztikus-katasztrófafilmjelenet-megtoldva az élet apró csodáival. Nem feltétlen kell nagy dolgokra gondolni. Apróságok jöttek sorra, majd nagyobbak és a végén még fenyegetést is kaptam. Éljen a szép hivatásom!!!! Kivoltam, teljesen. Bárcsak világgá kiálthatnám az összes tegnapi szarságot, de nem tehetem, meg nem is lenne se szép, sem etikus tőlem, de tudjatok róla, hogy ellenségemnek nem kívánom a tegnapomat! A gyerekem fél 5kor úgy érezte, no, itt a reggel, neki elég volt az alvásból. Hozzá szép hururtosan köhögött is, gyomorból. Mentünk ellenőrzésre a kórházba fütykös ügyben.. Há hiába tűnt úgy, hogy megússzuk, mégsem ússzuk meg a műtétet. Oké, tudom, hogy nem nagy dolog, de négy éves és már volt szájvarrás, kézgipszelés, mandulakivétel, szóval előre rettegek a kórházi jelenetektől, ahogy ő is. A többi szar a nagyobbak az oviban értek és a végére még két szálka ment a tenyerembe, kb. negyed óra eltéréssel. Na Hát ilyen klasszul alakultak a dolgok. Huh, de jólesett leírni. Most alávetem magam a hajmosásnak és megyek dolgozni :(((

5 megjegyzés:

Minyu írta...

Húúúú, micsoda éket kaptál, irigy-irigy érte!
És én is kaptam ajándékot Ilustól, úgy megörültem neki, ez tényleg olyan ajándék volt, amire nem is számítottam, valódi meglepi.
És gondolj arra, hogy a sok rossz után ma csak jó jöhet!

Névtelen írta...

Jaj, de pocsék nap lehetett :(((( de az ajándékok/meglepik akkor jókor jöttek pont :-) Ilus, egy drága az ajándékával!
Jobbulást a nagyfiúnak!!!!!!!! és szép/szebb napot Neked!

Ritttus írta...

Hát nem egyszerű amiket leírtál! :( de talán az ajándék és a nyeremény kicsit kibillent a rosszkedvből! :) szebb napot!!!

Gabi írta...

A kórház előtti mizéria miatti rosszullétedet teljesen megértem - nekünk csak kétszer volt részünk benne (Heim Pál), de nem kívánom senkinek ! Úgyhogy sok türelmet és kitartást kívánok! És gyors felépülést a fiadnak! (Ilyenkor egy régi tanárom mindig azt mondta "ne szarj be kicsiny csapat" - hát én is ezt mondom ;-) )
Kellemes hétvégét!

Margó írta...

Fogjuk és rázzuk meg egymás kezét! Bár ez azért egyikünket sem vigasztalja, talán csak könnyebben elfogadjuk, hogy akadnak iszonyatos napok az ember életében! Annak örülök Timi, hogy annyi energia van benned, hogy rövid időn belül máris talpon vagy!:-) ... és látod, azért szép dolog is történt velünk, Bóbita igazán meglepett mindegyikünket!:-) Kívánom, most szebb napjaid jöjjenek!!