2011. október 18., kedd

Sikerült!

Napok óta küzdöttem a csoportom "jelenléti kártyáival". Krisssz tutorja nagyon tetszett, anno, júniusban, már el is határoztam, hogy ezt megcsinálom. Nos, most jutottam a tettlegességig, de mint minden új, ez sem sikerült elsőre... na de lényeg, hogy a végén összejött!
Minden gyerkőc kártyáján rajta van a fotója, neve, jele. Hátoldalán pedig a jele áthúzva. Ha az arca látszik a tokban, akkor jelen van aznap, ha az áthúzott jele, akkor nincsen. Ez több mindenre is jó nekünk. Pl. a dadus néninek is segít az ágyazásban, hogy kinek az ágyát kell letennie, kiét nem aznap, vagy ilyenek :) A fiacskámon mutatom be, hogy milyen lett a kártya, mégsem akarom itt a csoportomba járó gyerkőcöket mutogatni :) A jeleket még tavaly rajzoltam a naposi táblára, na most jól leszedtem, beszkenneltem őket, és elmentettem egy lapra az összeset, meg külön-külön png-ben is, így aztán remélhetőleg az életben nem kell többször megrajzolnom, ha valamihez kell, csak kinyomtatom és kész :)))) (okos Timike, ülj előre! :))))
Ha emlékeztek, akkor ez a csoportunk logója:






Ennek a színeit vettem alapul.
Szóval, ilyen lett a kártya eleje:

és a hátulja:

5 megjegyzés:

kreatívhit írta...

Kreatív megoldás.

ziti írta...

ez nagyon jó! megjegyzem magamnak, hogy van ilyen, de hogy mikor és hol fogom hasznát venni, azt egyelőre nem tudom.
ügyes vagy!!!

Margó írta...

Nagyon színes élet lehet a Te csoportodban! Remélem, hogy amikor lesz unokám, és óviba készül, akkor Te még óvónéni leszel!! Mindent megmozgatok, hogy Timi óvónénihez kerüljön:-)))

Era85 írta...

Ez nagyon jóóóóó!!! Ügyes vagy, Timike! :) Mentettem az ötletet!

Florci írta...

ügyi vagy!! én is kreatívkodtam ma a gyerekekkel a napiban, egyszerű de nagyszerű volt, és annyira odavoltak tőle! :)))