2011. október 19., szerda

Ezt nézzétek, mink van!

Tegnap hoztuk el a boltból, thank you CEWE! :)

Memória játék a csoport fotóiból:



Ha véletlenül szülőnk járna erre, legyen szíves nem elárulni és megmutizni a gyerkőcnek, mert karácsonyi ajándékba lesz nekik!

ÉÉÉÉÉsssss! Bíró Ági, alias Mörjike készített nekünk logós pecsételőt, ezt figyeljétek!


 A gyerkőcök még ezt sem látták, (élőben még én sem, de már úton van), ez lesz nekik egy kis motivációs izébigyócuccenpucc.... lehet majd mindenféléért kapni hintapacis bélyegzőt, aztán beváltogatni.
Az ilyen kézzel fogható dicséretekért nagyon odavannak! Még tavaly Móni néni találta ki, hogy torna foglalkozáson vándor aranyérmet lehet nyerni. Aki megnyerte, mert a legszebben dolgozott, egy hétig viselheti, csinál vele, amit akar, csak elveszíteni nem ér... aztán vissza kell hozni és újra meg lehet nyerni. Úgy dolgoznak érte, mint a gép! :)

Nos, hirtelen felindulásból ennyi. Megyek, mert dolgozgatok a kis készletemen, amely egy újabb blogvonat része lesz, nézzétek csak!

 


Még lehet csatlakozni!!! :)

3 megjegyzés:

Florci írta...

odavagyok!!!! memórijajátékról infókaaat!! mennyijér???
(asszem a mesekönyv árát nem nyelnék be a szülőtársak sajna)

Gólya írta...

Florci, a féláras akcióban csináltattam 1990-ért. 25 pár van benne, de ez eleve adott (ezért lett a 23 gyerkőc mellé még egy csoport és egy ovi logó is.) Jó minőségű, vastag karton, de azért majd kíváncsi leszek, mennyit bír. Ha kinyomtatod a fotókat és lelaminálod egy semleges háttérrel, akkor ugyanitt vagy, csak olcsóbbért :)))) De így megérte. Meglepi lesz nekik.

Krisz írta...

Wowwwwwwwww! micsoda ötlet! :)