2011. szeptember 19., hétfő

Bóbita Touch of Angel

Szörnyedelmes blogolási lemaradásban vagyok, így mostanság elmaradt a szócséplő Gólya, és kaptatok helyette kötelezőkre minimalizálódó Gólyát, de nem lesz ez mindig így nemsokára visszatérek a szóf....ra :) Egyelőre ülepszik az év eleji összevisszaság, na majd október közepére elcsitulunk.
Ma pl. tűzriadó próba volt az oviban. A gyerekeket szépen felkészítettem, majd miután megbeszéltük, hogy senki sehová nem öltözik, semmit nem vesz le/fel, semmit nem hoz magával, nem sikít, nem visít, nem lökdösődik, nem harapja keresztbe az előtte menő bokáját, gondoltam tréfálkozok egyet és letesztelem, mi a csuda tart annyi ideig az egy db váltócipő cserében, amikor az udvarra készülünk. Zálogost játszottunk a szőnyegen, és cipőket vettem el zálogba (gonoooosz :))), majd mikor jött a megbeszélt "tűzre fel" sípszó, gyorsan az ajtóhoz futottam és már indultunk is. Érdekes, akitől zálogcipőt vettem el mind időben ott volt az ajtóban CIPŐBEN :)))))). A cirka 180 gyerkőc 3 perc alatt kinn volt az oviból, szóval ügyesek voltunk.

Na, és most jön Bóbita :))) (bocs BÓBITA, hogy előtted másról is meséltem :)))), majd szombaton lecsaphatsz érte :)))))))

Gyönyörű és gigászi nagy készlettel rukkolt elő a csajszi (meredeken lecsajszizom a "főnököt" , mivel pimaszul és szemtelenül fiatalabb nálam :))))). A címe Touch of Angel, és olyan is. Lehelet-puha.
Template, alpha, elem, ilyen-olyan papír, szócímke pakk, szóval minden van benne, mi szemnek-szájnak ingere....és amit a legjobban tisztelek benne, az az, hogy mindezt 0 db CU bedobásával tudja hozni. Na nem is szaporítom a szavat mutatom:







AZ oldalam:

  
Semmi gáz nincsen a búzamezővel, kivéve, hogy látványra abszolute bele akarsz feküdni, érzetre viszont NAGYON SZÚÚÚÚÚÚÚRRRRRR! De amúgy jó volt ez a  kis nyári fotókaland :)

A készlet kapható a Scrapinsider boltjában. Egyben, szeletben, most 30%-kal olcsobbért, mint majd amúgy :)

4 megjegyzés:

Ági írta...

Mit jelent a CU? Egyébként szupi a készlet :)

Gólya írta...

commercial use (vagyis aki megveszi, felhasználhatja többek közt saját készleteiben, mint sajátot)

Florci írta...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnyira elakadt a szavam, ez valami álomszéééép!!!
(gyúrok hasizomra, h szombaton bírjam a sok röhögést!!)

Margó írta...

... csak ülök és bámulok és csodálom ...