2011. szeptember 21., szerda

Bettieescrap_ dreams sweet dreams

Ismét jelentkezem egy kis "kötelezővel".
Ez az év eleje nagyon nem akar elfogyni. Előbb utóbb csak azt veszem észre, hogy máris a Luca-napra, meg a karácsonyra kell készülni és megint elvisz a hajtás pajtás. Na sebaj, ezt is csak túléljük valahogy :)
Hétfőn rendkívüli nevelőtestületi volt, kedden önkormányzati ügyintézés, plusz Oliék kirándulni mentek, tehát uzsicsomagolás extra, meg egyéb nyalánkságok, aztán zenede, munka, és este váratlan (de azért kellemes) vendégek. Ma semmi külcsi, csak műszakomon belüli extra program (régi magyar - honfoglalós életmódbemutató-játék az udvaron, szuper volt!) az oviban. Holnap értekezlet, este vééééégre torna- tökre elhíztam :(((( (majd ha láttok egy gömböcöt a sarokban a szombati talin: na az vagyok én :))), és pénteken planetáriumba megyünk a gyerekekkel délelőtt, du. kerítést festünk, szombaton futónap lesz reggel. Szerintetek ráérek unatkozni? Hát nem hagynak! :))))

Most egy kis szundikálásra csábító készletet hozok mutatni (rám is rámférne:))) .
Mikor nem tudok mit kezdeni a kissé csajos készletekkel, akkor mégis tudok, mert előveszem az unokahugim fotóit, és azokból lesz oldalacska. Most ez az oldal született (próbálgatom a pakolást, de egyelőre nem nagyon vagyok merész :):


ebből a szép kis készletből:
mely kapható a Digiboutik boltjában (most csak 0.98 dodó)
(És a szőrös felhők állati jók benne, imádtam!)

UI: imátkozzatok, hogy jöjjön meg a mesekönyvem péntekre, annnnnyyyyira szeretném vinni a talira mutogatni!!!!!!

Szép estét mindenkinek!

1 megjegyzés:

Era85 írta...

Nagyon édes lett az oldalad! És nem híztál el!!!! Csini vagy! De azért egy kis mozgás nem árt! Bááár, ennyi munka és szaladgálás mellett, nem is kellene! Jobb lenne, ha pihennél! :)