2010. december 3., péntek

Gyors bejelentkezés

mert fiam már felébredt a délutáni szunyából, és nem hagy élni, ami tök jogos...
Ma végre sikerült kikerülni a lakásból a hülye betegségeskedés után, és mivel csodálatos havas volt minden, megint egy raklapnyi scrappelni való fotő készült, fogggggalmam sincs, mikor leszek olyan időmilliárdos, hogy az ötleteimet "papÍrra" vessem.
Most csak gyorsan beszúrom a két oldalt, ami ma készült, mert jó sokat molyoltam mindkettővel. Kommentelek később.
Beszúrás egy:


Friendlyscrap háttér, hóemberke, tagxedo szófelhő, 
maszk saját, wa saját és még blendinghez rásegitettem
egy kicsit Krisssz fotóalbum pókhálójával.


Beszúrás 2:

 Friendlyscrap hátterek, Krisssz angyalkái, és karácsonyi figurái, cewe comic action, 
kÍnai csecsebecse jellegű fényfüzér Krisssz leckéje alapján saját


 Ma még remélem visszatérek magyarázkodni! :)


No, visszatértem magyarázni, mÍg a fiúk pancsiznak :)
  Az első képet már napokkal ezelőtt elkezdtem, mert folyamatosan járt a fejemben Pierrot dala: "Esik a hó, az első hó..." - igaz , az éjjel már vagy a negyedik esett, de én még mindig ezt énekeltem ma is, és meg is hallgattam. Ifjonti csajesz koromban totál szerelmes voltam ebbe a dalba (no meg Pierrot-ba is természetesen :))))
De a szöveget akárhogy szÍneztem, formáztam, valahogy egyáltalán nem passzolt az oldalhoz. Aztán megláttam a galériában Krisssz képét, amit a heti aktuálisra készÍtett, ahol is egy szófelhőbe
tette a dalszöveget. Fú, megtetszett nagyon, úgyhogy el is ballagtam az oldalra, de még mindig nem tudok eléggé angolul, hogy ne bénáztam volna el a hótt egyszerű kezelést. Na, mindegy, elsőre nem ment, Krisssz kisegÍtett egy kis videoval, s amikor azt megnéztem, mindjárt ráeszméltem, hogy mennyire suta tudok lenni. Kb. egyetlen cÍmkére nem klikkeltem, és ott volt a lényeg. No, mindegy meglett a szövegfelhő, és Így most elégedett vagyok az oldallal. A fotómaszkot magam gyógyÍtottam, mondjuk nem olyan különleges, de nekem tetszik :)))) Imádtam a tavalyi első havat, akkor készült Olivérről egy csomó klassz kép. Édes volt, ahogy tartotta a kis pofáját a havazingba bele neki. :)

Második kép: A heti cewe kihivásra készült oldalam sokak fantáziáját megmozgatta, pl. milyen lehetek dobbantásos dekorációt elkövetve. S mivel megÍgértem magamnak, hogy a listáról mindennap megcsinálok valamit, ma ehhez volt kedvem. Dekoráltam a lakást, ahogy az ilyenkor lenni szokott. Közben azon gondolkoztam, milyen fotó alapanyagot fogok használni ehhez a képhez, melyet Tiboca kért, örökÍtsek oldalba.... Aztán megkértem Tökit, fotózzon le....hehehe, három éves...egyébként folyton macerázni a fényképezőmet, de most csak tessék-lássék elkattintotta, amiből lett egy szép farfotóm. Igazából a dublőröm feneke, az enyém sokkal kisebb ( :) ).
AZtán gondoltam, na, jó lefotózom magam, amint dÍszÍtek, majd lesz belőle valami... Aztán  megnéztem a két fotót, és ezt gondoltam ki belőle. Na, de mivel megkÍvánta a komikum, lecomicoztam action-ileg. Jájjj, ez milyen magyar lett! :))))
Arról nem is beszélve, hogy ki kellett próbálnom Krisssz eheti leckéjét, a "hogyan készÍts saját kezűleg izzósort?"
Mivel az agyam folyton a bonyolultabb műveletek felé megy (ez valami pedagógus-betegség, vagy csak az enyém???) ezért mindjárt csicsa-micsa hóemberes füzérben gondolkodtam, aztán alkottam ezt itt:
Hóemberek :))))
Tervezek egy másikat is, lehet holnap azzal is eljátszom.
Úgyhogy ez lett a kép. Holnap prószálok alkotni a mai fotókból, plusz asszem begyógyÍtom az üvegpucolás alulról feladatsort, arról is készÍtek fotókat, plusz oldalt, mert ezt meg timbop kérte :))))


Holnapig pápuszipá! :)

1 megjegyzés:

treza írta...

Nézzenek oda, csak bejelentkezel, oszt' rögtön hozol 2 frankó oldalt! A fényfüzéres leckét is vetted, irigykedek rendesen! :)