2015. április 25., szombat

Szedresi scrap tábor

Talán kis túlzással azt mondhatom, hogy így egy héttel a tábor után még mindig félig ott vagyok. Legalábbis nagyon szeretnék ott lenni! :)

Fenomenális volt minden! (Nekem még a kaja is ízlett :))

Ad egy, hogy a szedresi Lovas Panzió olyan csodás hely, hogy nnna. Ragyogó tisztaság, igazi, mosolygós, kedves és segítőkész személyzet, és minden tekintetben PAZAR környezet!

Maga a tábori program igen sűrű volt, amitől enyhén frusztált voltam, mert egyszerre szerettem volna alkotni, figyelni, fotózni, enni, inni, és legfőképpen felnőtt társaságban szocializálódni. HátŐŐŐŐŐizé. Hol ez, hol az sikerült :)

Viki bőröndalbumos ws-járól lemaradtam, egész egyszerűen, mert még agyban nem érkeztem meg a táborba. Nem sikerült a villámgyors akklimatizálódás. A kis bőröndömet, amit itthon kezdtem el, ezt vittem magammal, és ezt kezdtem el befejezni (ehh, de szíííp mondat lett ez :)))


A mistelés engem nem igazán vonzott, úgyhogy azt is kihagytam. Másnap teljes erőbedobással próbáltam koncentrálni, hogy csináljak valami értelmeset is. Hát félig meddig sikerült, Edit ws-ból az egyik rafinált hajtogatású album alapját sikerült meghatogatnom, még üresen árválkodik a polcomon, de a terv, hogy mi lesz benne, már megvan :)

Tamcsi ws-ján az album textil borítását tanulhattuk meg, és ez nekem igaz nagy szerelem lett!!! Nem nyugodtam, míg el nem készültem vele, igaz a lapokat csak itthon vágtam bele, és a fémdíszek is itthon kerültek már rá.. Nagyon tetszik, főként, hogy ennyire csajosat még sosem alkottam, tán még digiben sem :)



Ebéd után jött a mi ws-unk Ildivel, a Pozití-negatív, ami házilag készíthető/ házi használatban fellelhető dolgok segítségével való stencilezésről, és bélyegzőgumi faragásról szólt.

(És volt/van egyenkötényünk is, stencilezve/bélyegezve!)


 Én imádtam, tök jó volt :))) Nagyon örültem, hogy a lányok érdeklődőek voltak, és rengetegen neki is álltak bélyegzőt faragni, azonmód. Szuperjók születtek! Különösen Atyusra és Aby-re voltam büszke, akik maguk is tervezték meg a bélyegzőjük mintáját. Aby énnemtomhányóránkeresztül precíziózta a művet, esküszöm, olyan türelme volt, mintha én lennék tízszer :)  De mindenkié szuper lett!  Külön örvendeztem annak, hogy Gigi nyomban használatba is vette újdonat pecsétjét és egy csodaszép képeslapot "rittyentett" össze vele! Úgy látszik, munka hiányom van, mert egyszerűen jó érzés volt átadni valamit másoknak, és úgy örültem a küzdelmüknek és a végeredményeknek, mintha mind a sajátom lenne.
(Érzelmi kifakadás OFF)

Nos, este Edit mutatott még néhány díszítőelem kialakítást, ezt csak fél füllel hallgattam.

Másnap Gigi ws-ján ott tolongott az összes népség, katonaság, mindenki alkoholmámorban úszott, a media inkektől :) Csodás vászonkezelést, tintamaszatolást és repesztőpasztázást/stencilezést tanulhattunk, az összes nőci elmélyülten alkotott, búgtak a hőlégfúvók. Bevallom, nem gondoltam, hogy ez ennyire nekem való lesz, mertmivelhogy a száradási idő nem a barátom. De! Itt minden kibírható időn belül száradt, vagy fújtuk azért, vagy mert alkoholos volt, azért. A lényeg, hogy az alap elkészítése után, még kompozíciót is kellett készíteni rá, fotóval, idézettel. Erre én nem készültem előre, de volt nálam a fiúkról fotó, amit eredetileg egy másik projekthez szántam (amibe bele sem kezdtem), és a NőiCsizma ajándék címke lapján találtam színben és tartalomban passzoló idézetet is hozzá, úgyhogy lényegében készre tudtam csinálni a vásznat, a felragasztás és néhány apró simítás maradt itthonra, de végül ez is elkészült (és készül a következő már :)


Rengeteget fotóztam, jókat kajáltam és nem is mondok mást, minthogy Ildivel a sörözés mesés. :))))
Bocs Ildi, de ezt a fotót nem átallom megosztani a sörözések emlékére :)))


A tábort nagyszerű termékekkel támogatták, a Scrapfellow, a NőiCsizma design, a Paper Girl, a Scrapbolt.hu, a Floranatura, és háááááááááááááát a PENART. Akkora pakkal, hogy szemem szám tátva maradt, amikor a kocsiba be kellett szuszakolni :))) Köszönöm magam részéről az összes támogatónak. A csodás ajándéközönön felül én még jókat csencseltem a lányokkal, kitől ezt vettem, kiről azt, kitől kaptam, kinek adtam :)


Remek volt a banda, a hely nekem nagyon nagyon tetszett, tán még tarjánnál is jobban. Itt ülök még az élménykupac tetején...és nem akarok lejönni.
Gólya OFF...
nézzetek inkább képeket! :)




2 megjegyzés:

Rucola Designs írta...

:))))))))))))) csúcs beszámoló, fotók, és igen, én is!!!!!!

Piroska Czakó-Radványi írta...

Annyira átjön a bejegyzéseden, hogy mennyire jól érezted magad! 😃
Jövőre én sem szeretném kihagyni...