2015. március 11., szerda

Újabb hagyományos mini album

Az a megtiszteltetés ért, hogy felkért egy nagyon kedves barátom, hogy a 9. házassági évfordulójukra készítsek a férjének egy minialbumot. A férj (ha követtek) ugyanaz a személy, aki a 40.szülinapos dobozalbumot is kapta tőlem. Hát így történt. Engedélyt kaptam az album bemutatására.

Meg kell mondjam, hogy nagy-nagy örömmel készítettem ezt az albumot, és ez azt hiszem látszik is rajta. Az ő szerelmük nekem egy színtiszta, külső szemlélő által is látható és érzékelhető, sőt szinte tapintható valami. Engem ez nagyon motivált, amikor az album készült. Kicsit jó volt belepillantani az elmúlt 9 év megannyi fontos pillanatába. Mikor Orsi megkeresett, nekem a pillanat töredéke alatt beugrott egy kép, hogy milyennek képzelem az albumot, leegyeztettünk néhány részletet és már alkottam is.

A habot megkaptam a tortára, mert ma került átadásra az album, és a következő üzenetet kaptam Orsitól (remélem nem bánja, ha ideírom, de nekem nagyon sokat jelentett) : "Kedvesem. Nem tudunk betelni ezzel a csodával. Nagyon, nagyon hálásak vagyunk érte.. Egyszerűen gyönyörű."

Képek:




De nem a Zsolti a Gyula :), csak a helyszín :)





lehajthatós oldal, mert Oli itt már pocakban volt

ezért az eredeti tervtől eltérve kicsit, becsempésztem őt egy háttérzsebbe :)




Ha már Oli belekerült, belekerült a két kiscsaj is! :)



Ezt Zsolti delfinimádatának áldozva :)

Mert Zsoltit láttam egy színdarabban főszerepet játszani, s abban a darabban sok-sok Csinibaba dal szólt, ezért egy kellett bele. :)






A Magnát meg már csak nem hagyom ki! :)

Titkos feleség-üzi helye a kis boríték.


 Néhány apró részlet: saját gyártmányú "seprűvirág".


 Hogyan készíts a Pick szalámi fémbilétájából vidám scrapbook kiegészítőt? :))) Kis karton bele, egy csipi, öntsd körbe Glossyval, szórj bele csillámport. Kész. :)


Dupla pille,- szerintem elegáns a pauszos duplázás



 Alapnak egyszerű kraft kartont használtam, fotóalátétként Finnabair papírokat jórészt, illetve domborított papírokat (éssssigen, már nekem is vagy egy icipici Sizzixem, texture boutique, amely a domborítási igényeimet tökéletesen kielégíti, és már nagyon rég vágytam rá).  Rengeteg csipit használtam NőiCsizmától és főképp Scrapfellowtól. Amit nem gondoltam, hogy valaha fel fogok tudni használni, a rengeteg téphető gondolat a SF februári klubcsomagjából. Hát kérem, majd az összes szerelmes témájút sikerült beágyaznom. Amiket még felhasználtam, néhány toll, strassz, bélyegzők (SF és más :), mini tortacsipke,  SF dekorgomb,  SF februári csomagjából a parafa dekorokat, lyukasztók, türkiz és ff washik, néhány fémfityegő a lá Csinálj Ékszert!, papírszalag, textilszalag.
A fotóknak egy enyhe szépiás árnyalatot adtam, ez megadta a kellő melegséget az amúgy is sugárzó képekhez. Szerencsére kaptam szerelmes dalt, lánykérős verset, és egy percig nem torpantam meg alkotás közben, mert vitt magával a lendület. Szerintem kellően elég dekort használtam, hogy egy férfiember is kellemesnek találja.

Remélem Nektek is tecc! :)

Szép hetet mindenkinek, és szurkolást kérek szombatra, reggel 8-9-ig, mert vizsgázom a fotósuliban!

Puszákok!

4 megjegyzés:

Rucola Designs írta...

Öregem! Én is megkönnyeztem volna, pazar lett! Látszik, hogy szíved -lelked benne. Gyönyörű, egységes, ötletes!

Jade írta...

Csudaszép! :) Mint egy élet-mese

Unknown írta...

Még mindíg megsirat. Imádom gyönyörű

Unknown írta...

Még mindíg megsirat. Imádom gyönyörű