2013. május 15., szerda

Giny: Color Play 10

Ismét itt egy színjátékos készlet Ginytől. Sorrendben a 10-es számú, bár azt nem tudom, ő melyiknél kapcsolódott be. :) (ti. ez a SAS designereinek közös havi színpalettája, amivel dolgozhatnak kedvük szerint)
A kicsit "nagymamaleveldulászacskóiésmolyirtógolyócskái"szagú színpalettáért szegényt nem irigylem, de sztem helyre kis csomagot sikerült belőle összehoznia.

Az oldalaim:
Rolikám betöltötte a 10 hónapját. Jaj nekünk! Jön-megy, magyaráz, idő kérdése és már önállóan fog szaladgálni, aztán futhatok utána! :) Térden mindenesetre már szinte utolérhetetlen!


S mivel Olivér hosszas betegeskedése folytán egy kicsit kevesebb szabadidő jutott/jut, ezért a P52-es hetes projektemet is nyúlcipőbe léptettem, ezúttal ezzel a készlettel oldottam meg:
 

 Giny készlete pedig:


Természetesen most jelentős leárazásban kapható a SAS-nál.

Ha pedig valaki erre jár, dobjon már meg egy hsz-sal, hogy lássam, olvassa e egyáltalán valaki, amit írok??? (és mea culpa: egyszer, ha összejön, akkor is fogom pótolni az elmaradásaimat! és megszórom a blogom 30 km-nyi digi oldallal, hagyományoska mini projektekkel, beszámolóval az új Silhouette Portrait-mról, és az életemről is biza, csak jussak már el lécccccccci odáig! :)))

Pusszantás Mindenkinek! (csak provizórikusan, mert elörököltem Oli streptococcus-át, úgyhogy hétvégén én nyomtam az ágyat magas lázzal :((((

4 megjegyzés:

Audi írta...

Gólyácska, hát persze, hogy olvaslak. Ha látom, hogy új bejegyzés fityeg a blogodon, már kattintok is! :-)

treza írta...

Itten vagyok én is, többször olvasok, mint kommentelek...nagyjából mindenhol. :)

kreatívhit írta...

Hsz dobálásba beszálltam! :) jó egészséget nektek és szép hétvégét!
Király az oldal a kis ünnepelttel.

Giny írta...

Én is megérkeztem és jót derültem a molyirtó golyócskákon:) Olvaslak hát és köszi szépen minden bejegyzést!