2012. november 9., péntek

#CFA day5.

 Játék szabály/ Rules of my Game
Általános tudnivalók/Generation Informations
(Scroll down to the task day5 in english version!) 

Rájöttem az időzítés bibijére :) Egy órával korábbat kell neki megadnom. Nem tudom, miért nem lehet ezt állítani??? Na mindegy.

Hogy tetszett a zenei inspiráció? Majd kilyukad az oldalam, és várnom kell méééééég 20 napot, mire meglátom, ki mit alkotott (jól kiszúrtam magammal, de ez is jó valamire: türelmet és önuralmat gyakorlok--- és egy nap 100szor jut eszembe, hogy ki meg mi és vajon mit hallgatott és vajon mit alkotott ésésésésés..:))))

5. feladat Hölgyeim és Uraim!

Ma rajzolni fogunk (MINDENKI!) Ne kezdd azzal, hogy de én nem tudok! Még jobb agyfélteke sem kell hozzá nagyon. :) Doodle-t kell csinálni. Még színhez sem muszáj nyúlni, lehet fekete is. Akár keret, akár swirl (ennek mi a magyar neve? Kacskaringó?) széldísz, mittomén, ami jön! Lehet papírra is, és scannelni, majd PS-ban formálgatni, - én ilyenekkel szórakozom mostanában, majd lesz is belőle egy kis freebie-m, de ez nem tartozik ide:) - , vagy akár tableten rögtön, de rögvest bele a gépbe neki!
Nem vagyok grafológus, nem is leszek, de alap tételeket ismerek :), lesz ezen is mit mazsolázni. (és itt reménykedem, hogy a külföldiek nem kezdik el fordítóval olvasni, amit magyarul írok, mert tutira tök hülyének néznek...mazsolázni??? Hogy jön ez a szó ide??? :))))

Hajrá, hajrá, jó munkát!!!!!

Day 5.

Today we will draw one DOODLE-thing! Whatever: frame, swirl, pageborder, element? What you want!
Does not have to be colored, if you want, can you working with black. You can draw on paper, then scan it, or with tablet, straight in the computer.

Good work!

(Cintia, if you want, can you share my game, I would be glad, if would join more and more foreigners! TYSM :)))

1 megjegyzés:

Krisz írta...

Amilyen nehéznek tűnt annyira belejöttem. Lehet hogy én is csinálok egy freebie-t! :) köszi az ötletet, és persze a játékot! :)