2012. november 10., szombat

#CFA day 6.

(A részletes játékleírást itt találod! Általános információk még a játékhoz itt! Bármikor bekapcsolódhatsz a játék végéig!!! (nov.30)
/ The detailed rules of my game can be found here! You can join at any time until the end of the game!!! ( November 30.th)
  Generation informations here!

Scroll down to the daily tasks in English version!!!)

Nem tudom, vajon szerettetek e rajzolgatni, firkálgatni a tegnapi napon, én meglehetősen hamar készen lettem a feladattal és élveztem.

Mára egy hosszadalmasabb asszociációt kívánó feladatot hozok. Bár, lehet, hogy valakinek ez lesz a könnyebb :).

6. nap feladata (napi kód: neved_CFA_day6):

MILYEN ÁLLAT LENNÉL MA?

Tudjátok, az első gondolat lesz itt is a mérvadó, úgyhogy ha a hangyára gondoltál elsőnek és másodiknak az elefántra, maradj inkább a hangyánál. Ez nem azt jelenti, hogy egy hangyát kell alkotnod feltétlenül. Hanem amit a hangya eszedbe juttat. Pl. valami apróságot, vagy a szorgosságot, vagy az erőt, hisz a hangya a testsúlyának többszörösét is képes elcipelni. :) De asszociálhatsz arra is, hogy a hangya ellepi a spejzedet és erre milyen dühös vagy, és két napig ki be pakolod a spejz tartalmát, és ki kell dobnod csomó mindent...velem ez volt tavasszal, csak ezért írom :))) és egy hatalmas vörös papír jelenik meg a szemeim előtt. Nos, ha ma, amikor a feladathoz érek épp a hangya fog eszembe jutni, valószínűleg egy vörös papír lesz a végtermék :))))))

No, de rugaszkodjunk el a hangyától. :)

Tehát: hangulat---->állat--->asszociáció--->alkotás!

(a hangulat-listádra írd fel az állatot kérlek, akkor is, ha egyértelmű lenne a végtermékből, köszönöm. Azt sem bánom, ha levezeted az asszociációs sort nekem, mert ÁLLATIRA telhetetlen vagyok és fejekben akarok kotorászni :)))))))))))))

Jó munkát!



Task of day 6. (code for today: yourname_CFA_day6)

What kind of animal would you be today?

Please, listen to your first feeling!
This does not mean that you must create an ANIMAL. Just imagine an animal, something that now would you be happy in her skin. Accociate it! You can make today anything, what your feelings whispers. (eg: ant--->can be: effort, diligence, itty-bitty, black, six (leg), etc....--->how can you express your feelings in this theme?On paper? In element? In overlay? With colors? Straits or dots? It's your choice!
Soooo: your mood--->think animal--->accociate--->create! Go!
Please, registrate the animal on your mood-list, even if really unequivocal is. TY! Good work!

2 megjegyzés:

Whitefrost írta...

Köszönöm, hogy játszhatok, most végeztem a 6. feladattal is. Igaz én csak ma tudtam megcsinálni mindet, de hét közben már gyűjtöttem az érzéseket és a hangulatot.
Bár érdekesen alakul a készlet, majd meglátjuk mit ad ki a végén.

Krisz írta...

Na ezzel most állatira megfogtál! :)