2012. augusztus 16., csütörtök

Új készletek a ZZS csajsziktól

A ZZS augusztusi Mix and Match collabján belül Bóbita és Beedee is isteni készleteket alkottak. Bee a vintage stílusban merült el, Bóbita pedig egy családfás, generációs elgondolást hozott. Mindkettő a megszokott übermagas színvonalon született természetesen.

Nekikezdtem Kispocok első babakönyvének (ha elkezdődik végre majd az ovi és lesz egy picit több időm (hülye vagyok, de valahogy ebben reménykedem :))), akkor befejezem a nagyét is, amivel jócskán el vagyok maradva :))), és ezekkel a készletekkel már több oldalt is alkottam itt alvásidőkben, de nem mutatom meg ám mind, majd csak ha készen lesz a könyv teljesen :)

Bóbita: Generations


Megint hatalmas pakkot alkotott Ilus, amely részei egyben és külön külön is megvehetőek.
Természetesen a FB fanokat csodás freebie várja. Hét végéig 30%-kal olcsóbban kaphatók a készletek, illetve egy szuper overlay csomag jár ajándékba hozzájuk!

Most ezzel több oldalam is készült, mutatom őket:

Babakönyvbe az első oldal lesz (fotókeret: Angie Hicksman: Polaroid frames freebie)

FB timeline fejléc a gyönyörűimről

Három generáció...emlékoldal apósom emlékének adózva, aki már 2 és fél éve nincs velünk.

Beedee: Vintage Harmony

Ez is egy hihetetlenül gyönyörű, és igen nagy csomag lett!


Nagy kisfiam fotóját öregítettem a készlet stílusához ezzel a klassz overlayes képkerettel. Nagyon szeretem, hogy játszi könnyeden jönnek a kezem alá az elemek. Már készülőben van a készlettel egy dupla oldal a bébikönyvbe :)...


Természetesen Bee is felajánl egy freebie-t a fb-fanjainak...és kommentért cserébe (blogon, vagy FB-on) meg is nyerhető a készlet!

Hát mára ennyit :) Gyönyörködjetek a szép készletekben!

Mindenkinek kellemes hétvégét! (még ne gondoljatok a sulira, évkezdési őrületre, még lesznek leárazások a sulicuccokra is jócskán, nyaraljatok egy-két utolsót a hajrá előtt!!!)


1 megjegyzés:

CBH írta...

Thank you so much for this post. I want to let you know that I posted a link to your blog in CBH Digital Scrapbooking Freebies (please, notice the new url for my blog), under the Page 1 post on Aug. 17, 2012. Thanks again.