2012. augusztus 16., csütörtök

Hely a közelemben...

Ez is lehetne a heti cewe mottója...olyan helyet kell bemutatni az oldaladon, amely a lakóhelyedhez közeli, és kell valami ismertető szövegnek is lennie az oldalon.
Van már készen egy-két ide passzoló oldalam, de ma nagyon jókat aludt a kicsi angyalom, a nagyobbik pedig telkezik és nagymamázik, szóval volt egy kis időm, és készítettem egy új oldalt a Hősök teréről, amelyhez a férjem által készített sztem tökszép panorámafotót használtam fel, és igyekeztem, hogy olyan legyen, mintha egy BP. album borítója lenne, mégpedig hagyományos, és nem digi :))) Ez lett:


Szerencsére láttam, hogy van már egy Hősök terés verzió a galériában, úgyhogy legalább szövegnek mást választottam, mint Hékás :))) (Itt is az előző bejegyzésben bemutatott Generations (Bóbita D.) készletet használtam zömében, csak itt már jócskán mertem átszínezni. Használtam még Sherwood Studio: Adventures készletét, ami nekem nagy kedvencem, már régóta megvan, de a FB-on minap láttam, hogy eladta a tulaj freebie-nek, keressetek rá, klassz készlet, és nagy! (utazós, térképes, pasztell barna, drapp, stb. és tele van kapcsokkal, nagyon jól lehet vele a hagyományos oldalt imitálni).

És hogy miért a Hősök terét választotttam, annak nagyon egyszerű a magyarázata: egy, imádom ezt a panoráma fotót, kettő, kocsival 10 perc tőlünk a HT, és nagyon szeretem az egész Városligettel  és annak minden szegletével együtt! És régi hiányosságomat pótoltam, amikor végre elolvastam a Wikipédián, hogy pontosan kiknek a szobrai vannak felállítva, mert azt tudtam, hogy a 7 vezér, meg a magyar királyok (ezt már Olinak is megtanítottam évekkel ezelőtt), de fel nem tudtam volna sorolni a királyokat.... :)))))(mondjuk a felsorolást most sem erőltetném, de legalább elolvastam :))))

1 megjegyzés:

kreatívhit írta...

Itt is nagyon király.