2012. augusztus 9., csütörtök

Pótol, pótol :)

Most csupán pár oldalt hoztam, ami a napokban készült, és azt is gyorsan és röviden, mint minden mást mostanában. A 3 óránkénti etetés (amiből kb. egy óra maga az etetés...) és a közte eltelő rövidke két óra alapost megkívánja a beosztást. :) De azért néha lopok perceket, esetleg esténként órácskákat is egy kis scrappelésre, főleg, hogy annyi, de annyi feldolgozásra váró téma van! Pedig nem is nyaralunk. Csak itton vagyunk és a boltig, meg a játszóig sétálunk. Vendégek sem nagyon jönnek...sőt, inkább azt írom, nem jönnek. De most jó így négyecskén. (Előre félek a jövő héttől, amikor férj már visszamegy dlgozni, és meg kell küzdjek a két gyerek és egy felnőtt témával.)

Még az előző videoscrap oldalamat sem mutattam, ami szerintem igen jól sikerült, legalábbis nekem most az egyik kedvencem. Ilyen lett, az egy hetes Rolikáról:



A cewén Orsi kihívása került sorra, ahol az volt a feladat, hogy a fotó színeit igazítsuk valamely módszerrel a használt készlet színeihez. Még szülinapomra kaptam az Mscrapstől egy tíz dolcsis utalványt és egy babás kollabra költöttem el, naná :) (Welcome to the world), a fotót pedig Variations-szel és még egy két csúszka húzgálással (level, curves, stb.) módosítottam. Teljesen jót tett a fotónak a pasztell kékhez való igazodás, mert Roland itt még tök lila volt, én meg sárgásvörös a szüléstől, de egészen emberi bőrszínezetünk lett így a végére :)


 És az utolsó a sorban, szintén egy Rolandos: a szülőszobán. Egy Oscraps-es tutorial alapján kezdtem el a képet, de aztán elég sokat gólyásítottam rajta :)))


Az a tervem, hogy ezeknek mind lesz egy oldalpárjuk, ahová főként szövegelek majd, infokat, méreteket, és egyebeket, vagy szép, odaillő idézeteket fogok használni, így aztán szép duplaoldalakat fogok kapni :), még akkor is, ha szimplának indultak.

Ó, és mégegy. Ha már timeline, akkor ez lett (én csak a fotót tallóztam be, maga a timeline kész van, de még nem jelent meg, de titkosan megsúgom, hogy Bóbita nemsoká megjelenő készletében lesz. Az ő engedélyével használom már a fb-on is.)

Mára ennyit :))))


Szép hétvégét (valószínűleg addig már úgysem jövök...:(  ) !



Ha valakinek van Samsung Galaxy 2-es okosa, mondja már meg, miért nem tudok semmit áttölteni az adatkábellel a gépre???? Meghalok a sok sok fotómért, amiket fel akarok dolgozni....ötlet???)

2 megjegyzés:

kreatívhit írta...

Remek oldalakat hoztál.Nektek is pihenőset.

Era85 írta...

Mikor pihensz???
Nagyon jók lettek az oldalak! Nagy kedvencem az első, a videoscrappes. Annyira nagyon jó lett! A kiscipellők a sarokban, a tűzőgép .... ááá mind-mind imádom!
Ne aggódj, könnyen megoldod jövő héten, ha Géza már dolgozik! Én mindjárt második itthon töltött nap (5 napos volt Csongor) egyedül voltam a 3 gyerekkel (apósom meghalt 1 hónapja, és pakolják át a házat). Kissé féltem tőle, de nagyon könnyen ment. Igaz, azonnal ki is kellett tennem a babakocsival Csongort, aki azóta mindennap szellőzik egy kicsit. Igaz korai, de muszáj, mert osztódni még nem sikerült! :D