2012. augusztus 31., péntek

Amelie és más pótlások :) (ápdételve)

Bóbita újabb lágy készlettel rukkolt elő, a neve Amelie.
Szerencsére teljesen passzol színeiben a készülő babakönyvemhez, így aztán ebben a témában hoztam oldalt vele :) (milyen meglepő)

Kapható a szokott helyen a Zigzagnél. 
(Bundle-ben, és a termékek külön-külön szintén, ahogy az szokott.)


ÁPDÉT: Cewe eheti: AZ ELSŐ...szintén ezzel a készlettel készítem a babakönyvbe, egyelőre csak szimpla oldalnyi gyűlt össze az első dolgokból, de lesz párja is természetesen.


És mivel szabadidőmben, ami nem sok mostanság, inkább oldalakat gyártok a bébikönyvbe, mintsem, hogy blogolnék, szerét ejtem néhány elmaradásnak.
Volt egyszer egy ATC kihívása Orsinak (OsDesign) az SBE-n, amihez egy klassz kis freebie is tartozott. Azzal ezt a szürreális én-képet sikerült megalkotnom:








 Majd volt múlt szombaton megint egy videoscrap, amit Bóbita vezetett, azon is sikerült féls@ggel részt vennem, miközben Rolit órákon keresztül altattam...
Lett egy szimpla, majd, mivel épp vártam haza a fiúkat Balcsiról (Olit és Apát), gyorsan varázsoltam hozzá egy párt, úgyhogy ezt most így mutatom (Beedee készleteivel készült, és Apu fotóival...apropó, itt is írom, a BMK galériában (Etele út 55) szept. 15-ig megtekinthető egy 4 fotós műveiből készült kis fotókiállítás, az egyik fotós az Apukám, menjetek el megnézni, nagyon szépek a fotók!!!)



És volt egy kihívás még a cewén, ahol nagyon érdekes feladatot kaptunk Krystytől: olyan oldalt készítsünk, ahol megjelenik a valamii árnyéka, de maga a valami nem. Hát izzadtam vele rendesen, meg egy kicsit kapkodtam is (nem is lett tökéletes...) és egy ilyen kis Poirot-ba illő jelenet lett a vége (Friedlyscrap elemekkel, papírokkal)




Remélem már eléggé vége van a nyárnak és visszatértek blogot olvasni és hozzámszólni! :))))

Mindenkinek csodás-utolsó-szabad-hétvégét kívánok a suli-ovi-munkakezdés előtt!!!

5 megjegyzés:

Ilus írta...

Szuper oldalaid vannak Golya...csodállak, hogy a picúrka mellett van még erre is energiád és nagyon köszi az oldalt :)

Audi írta...

Persze, persze: eddig is veled voltm, de hja, időm nekem se sok, Pedig bébi nincs láthatáron. :-) Nagyon gyönyörűek a srácok és csodáak az oldalak is. Még a deviánsosat is szeretem!

kreatívhit írta...

Készüljön az a bébikönyv a blogolás megvár.Nektek is remek hétvégét.

Blissz írta...

Nagyon tetszenek az oldalaid, a babásak főképp. Mindig adsz egy-két jó ötletet a babanaplóba, igaz először az esküvőit kéne befejeznem.

Ritttus írta...

Azta! hogy van neked ennyi mindenre időd és persze energiád??? az "első" oldalad csúcs, nálam nagy kedvenc!!!