2012. június 22., péntek

Megérkezett B&B...

hamarosan törvényesen is lakótársaink lesznek, ők itt ketten: Bibepöcök és Bébibogyesz...

Szarvas Mici (Miciségek a fészbúkon) (honlap, sok fotóval-csorgassátok a nyálatokat csak!!!!!) kézműves termékkészítőtől rendeltem őket (ahogy ő írja: termékek humorból és szeretetből :))))))))))).
Tündéri mindkettő, én már most szerelmes vagyok beléjük. Tökéletesek.
A tervem az, hogy egyiket a kistesó fogja hozni Olivérnek, amikor megszületik. A másik pedig Rolandka első alvótársa lesz (majd, ha már kell). De nem tudok dönteni, melyiket kapja most Oli??? Sztetek??????


Fotóikból a piszézőset áldoztam be Krisssz tutorialjának, mert muszáj voltam kipróbálni...


Bibepöcök (társadalmi névadás történt még a prototípus készültekor Micinél)


Bébibogyó (ezt a szót gyakran használom, de őrá annyira rá is illik!!)








Randevúztunk Rolanddal szerdán, ahogy azt mostanában szoktuk. A szülés várható ideje visszacsusszant az eredetileg kiírt időpontra, júli 14-re...még szerencse, mert a felújítás áll, ahol, de még nem a végén. :( Bokáim elefántosak, és fájnak a lábaim, ujjaim duzzadtak, ujjízületeim fájnak, de has- és bébitájékon viszont minden oké, meleget még bírom, pedig itt 33 fok van a gépnél. Mivel mindennek száradnia kell, a légkondi eleve holt ötlet.
 
Takarítani való és vasalni való csak egyre több, de azért alakulunk, mint púpos gyerek a prés alatt; a hétvégén birtokba vehetjük újra az emeletet... (ami egy kicsit még rosszabb, mert a konyha lent van (és abból nincs több, csak egy) valamint akkor tutira keresztül kell bukdácsolni a festő összes holmiján... Na, nem panaszkodom, de alig várom, hogy vége legyen. Tegnap egész nap a fenti fürdőt takarítottam, az összes csempét (és az nem kevés, nem számoltam, de egy átlag ltpi fürdőnek kb. a 10szerese), és mindenen hatszor kell átmenni, mire tényleg tiszta lesz, és mészpormentes,  már sírógörcsöt kapok a csempe látványától is.... És még mennyi minden vár! Most, hogy Oli szobáját már szépen visszarendeztük, kitaláltuk, hogy Olié legyen a volt hálónk, és bébikéé Olika szobája, amit leginkább klimatikai szempontok és ruhásszekrény elhelyezkedési problematikák, valamint TV antenna elhelyezkedése, és így Oli reggeli-esti minimax adagjának kielégítése okozott.
 Olit tegnap megkérdeztük a dologról és ő büszkén lemondott az öccse javára a kicsi szobájáról, hogy a nagyobba mehessen...és már nagyon izgatottam várja a tesóját saját elmondása szerint, mert roppant kíváncsi rá. Tegnap este anya és apa puszi után rögtön Rolipuszit is nyomott a hasamra, amikor hazaérkeztek- ez eléggé megható volt nekem...bár most megint olyan hormontombolásom van, mint az elején volt- sírás és alvásügyileg (ez nooooooormális?????).

Amúgy Roland most csak egész keveset hízott az elmúlt két hétben a gép szerint, úgyhogy most olyan 3 kilóka körül van a drága kis bébim. Eléggé be van csendesedve, de ha nekiáll a mocorgásnak, akkor térdet anya hasába!!!:)

Olikám 6 napot üdült Nagymamával a bALCSINÁL, ILYEN SOKAT TÁN MÉG SOSEM VOLTUNK TÁVOL EGYMÁSTÓL, ŐRÜLT JÓL ÉREZTE MAGÁT, SZEMEMBEN OLYAN, MINTHA NŐTT VOLNA 5 CM-T ÉS ÉSZBEN EGY ÉVET, A TESTE MEG CSOKI! iRIGYLEM! (nem kiabálok, csak átnyomtam véletlen.)
Na megyek, mert azért dolgom is akad :)))


Szép délutánt Nektek!


5 megjegyzés:

Era85 írta...

Annyira kis cukipofák ezek a figurák!!!!!! CSorgatom a nyálam rendesen! :)))
Azért csak vegyél vissza egy kicsit a tempóból, mert így a festés közepén mész szülni!
Szeretném látni Olit barnán! A szőke hajához és kék szeméhez .... biztos irtó édes!!!!!!

evadraga írta...

Jó volt olvasni, hogy jólvagy! :)))
A játszóbabák tündériek!! Mennyi báj van bennük! :) (szerintem, veszek egyet én is Rékusnak). :-D

Én is akarom látni a nagyfiúúúút, barnán, szőkén, okosan! :-)

Vigyázz magadra kislány! :-***

Margó írta...

Szóval, a csempéket szégyenbe hoztad, mert tiszták lettek:-))
Én is azt mondom,amit a többiek és még a tetejébe, ismétlem is önmagam: azért okosan, vigyázz magadra!
Tüneményesek a bogyik:-)) Én hagynám, hogy Oli válassza ki, Ő melyiket szeretné Rolinak adni:-)) Jó érzés, hogy ilyen szépen ráhangolódott a Tesóra:-)
Szerintem Oli és Roli szobája legyen készen, utána nyughass kicsit:-)))

Gabi írta...

Én Bébibogyót adnám Rolinak, mert szerintem ő bébisebb. De tényleg mindkettő nagyon aranyos.
És csak óvatosan ebben a melegben a sok súrolgatással !!
Na és persze kitartást !

Kisnyul / Andi írta...

Választani nem tudok, csak csodálni, hogy ennyi energiád honnan van... :)