2012. április 27., péntek

Template freebie

Ma megint elkészítettem egy template-et, a tegnap történt dolgok fotóinak feldolgozásához, és persze megint szívesen megosztom, használjátok, ha tetszik!
(közben küzdök a GuideGudie plug-in telepítésével. Nemsokára úgyis az egész gépet újra kell telepíteni, szóval mindegy lesz, de megoldom! :)))

Letölthető/download

 Nagyon érdekes ez a hetes projekt. A halál "unalmasnak" és egyszerűnek tűnő napok is jelentenek így valamit. Hiszen mennyi minden történt, amire normál esetben azt mondanánk, hogy kutyafüle sem történt ma, légy se mozdult, szellő sem sóhajtott. De azért csinálok egy csomó dolgot, csak észre sem veszem, annyira a napi rutin részévé vált. És egy-két blogon olvasgatom a többiek napjait, és annyira vicces, mókás és  jó dolog, hogy egy picit betekintést nyersz a másik életébe, családjába. Én már csak egy ilyen (ahogy a férjem nevezi) "tunkolós" fajzat vagyok, aki kíváncsi! :))) És alig várom, hogy a hét napomat majd megosztahassam Veletek. :)

Szép napot! (már csak ezt kell kibírni és jön a hosssssssszzzzzzú hétvége!!!!!

3 megjegyzés:

Gabi írta...

Kellemes hosssszzzúúúúú hétvégét nektek !!!! (Én is szorgalmasan jegyzetelgetek, és fotózok is ... na, talán azért nem napi 50-et vagy 500-at ... de még mindig nem döntöttem el, hogy összerakjam-e egy heti naplóba ... :-) )

Gólya írta...

én nagyjából ennyit is fotózok 9-12-t egy nap. Miután egyedül vagyok itthon napközben, azért eget rengető dolgok nem történnek. Úgyhogy nem kell 500ból válogatnom :)))

Kisnyul / Andi írta...

Angyal vagy....valamire csak jó lesz alapon én lelkesen töltögetek, ha már végre a blogodhoz jutottam. :)