2012. április 1., vasárnap

Baj van a részeg tengerésszel...

Új kalózos szett Orsitól! Épp ezért alaposan megrémültem, amikor először megláttam! Fiam még nem volt kalóz farsangon, sőt egyikünkön sem múlik: nem is lesz az. Nekem a hideg futkos a hátamon a halálfejes motívumtól (főleg a gyerkeruházaton, és akkor itt még megalkuvón azt mondom, hogy a fiúkon hagyján, de a csajokon, grrrrrrr!), de szerencsére Orsi mindig gondol a finnyás CT tagokra (vagyis rám is :)))), és jó sok olyan elemet tett bele, aminek nincs köze a halálfejhez. Akár egy szerelmes vagy babás oldalt is össze lehetne vele hozni, ha nagyon akarom. A papírjai egy-két kivételell konkrétan erős színűek, de ugyanakkor szolídak...

Na, aztán eszembe jutott, hogy ha kalózos nem is, de van nekünk elég sok hajókázós képünk, még Oli kisebb korából, amikor még szeretett hajókázni. (mostmár nem annyira, mert nem lehet csak úgy szaladgálni a hajón és kiesni a Dunába, vagy neadjuramisten a tengerbe, sőt, nem lehet lebontani a kapitányi fülkét sem....hallatlan.)

Nos, miután a készletben van narancsos szín is, ezért azt választottam, amin Oli kiskapitány pont a narancs kendőjét viseli. :)

A készlet:

Kapható az SBE-n, hétfő estig akciósan!

Uff: szólt a nagy indián: AZ SBE 8. szülinapját ünnepli, melynek keretében 4-ig Orsi csaknem összes készlete 1 dodóért beszerezhető!!!!!!!

Az oldalam Oli kapitánnyal:


Egy időben ezt a dalt nagyon megszerette, még beszélni sem tudod, énekelni meg főleg (Apa megmutatta neki a youtube-on :), de nagyon tetszettek neki a mozgó rajzok...és egymás után ötvenszer kellett neki lejátszani :) Hozom....





5 megjegyzés:

Era85 írta...

Ez csudajóóóóó oldal! :DDDD

kreatívhit írta...

Nagyon ott van!:)

Névtelen írta...

Nagyon cuki lett! a dal? hjajjjj...nálunk is futott jó pár kört :D

Ritttus írta...

Édes kis tengerész!!! :)

Margó írta...

Itt aztán elszállt a bejegyzésem, de nem hagyom magam!!:-)
Oli képe, elvarázsoló, és az oldalad is!!! ... és nem bánom, hogy a hajókázási szokások mellé felerősödött Olinak a "korlátokkal" kapcsolatos gondolatkör!:-)) (Valami ilyesmit írtam először is:-)