2012. március 30., péntek

Cikkcakk-lányok

Két kedves tervezőm Beedee és Bóbita ma nyitottak szimultán polcokat a ZigZagScrapnél. Már kb. utsók közt vagyok, aki ezt hírül adja :))). Biztos nem fognak megsértődni a csajok, ha egy bejegyzésben említem őket és a frissen megjelent készleteiket. Többek közt azért sem, mert tudom, hogy szeretik egymást, támogatják egymást, meg miegymás(t) :))), meg azért is, mert számomra hasonlóan magas színvonalat képviselnek a készletkészítésben, és eddig még nem jött ki egyikük keze alól sem olyan munka, amire szimplán azt mondtam volna, hogy: na jó elmegy, vagy elég klassz, vagy fúj,á ez nem az én stílusom. Egyszerűen ízlésdobbantósak és ötletparádésak mindig.

Nos kivel is kezdjem. Kezdem Bee-vel, mert megpróbálok egy kis engesztelést adni, amiért a munkahelyén rágta egész nap a körmét a nyitás miatt és nem a gép előtt várta a híreket. :))))

Bee megint sárgát álmodott, most pillangókkal, és persze pipacsokkal is :)))

Tömve a készlet finomságokkal!!!! És három oldalt is rittyentettem belőle.

Kapható a Zig Zag Scrapen  
Oldalaim:


Most minden készlet ez és az All you Need is Love is egyben és részletekben is AKCIÓSAN kapható!!!


No, de nem marad le semmivel Bóbita Ilus sem, hisz ő is új készletet hozott a nyitásra! Ez pedig egy hihetetlenül finom kis készlet, szolid színekkel, a Softly Elegant.


Ilus is megtömte a bundle-t rendesen, egyben és darabjaiban is 30% ocsózással kapható. A boltban megtalálható még az egész friss Hunny Bunny és a Blue bird is, 20%-os kedvezménnyel.

Az oldalamon most Enna unokahugim (hú de régi fotó, itt volt fél éves!), a kis nőcis mivoltában.



Ilus a FB rajongói oldalán szolgál némi freebie-vel is, sőt, elindította hírlevelét is, melyre fel lehet iratkozni itt.(az oldalsávban). Sőt ezt az új készletet is meg lehet nyerni a blogján!
Ugye mondtam, hogy ma még hozok egy naaaaagy bejegyzést? :)))

Szép estét, és hétvégét mindenkinek. Holnap este videoscrap a cewén, gyertek minél többen!!! Jelentkezni a fórumon kell.

3 megjegyzés:

kreatívhit írta...

Klassz oldalakat hoztál.A záró oldal fotója fergetegesen bájos jó elrendezéssel.A teli sárgára pakolás remek hangulatot kölcsönöz az oldalnak.

Gabi írta...

Ezek milyen gyönyörűek !! Kedvencem - azt hiszem - a dupla oldal (gondolom, ez is a fotókönyv része lesz ...), bár a "Testvérek" is gyönyörűséges !

Margó írta...

Magam is nagyon szeretem Bee és Bóbita készleteit, ezeket is! ... és az oldalaidat is - nagyon!:-))