2012. március 30., péntek

Szelerem

Ami nem tudom, hogy honnan jön, de Apa szokta néha ezt dúdolgatni nekem, és nem, nem elírva van, hanem így: szelerem, szelerem, tiszta szelerem..... :)

Ez a cewe heti témája, amelyet akármilyen tágan lehet értelmezni szerintem. (Roberta kihívása, az utolsó a csinálj, amit akarsz sorozatban) Mindig eszembe jut egy korábbi Valentin-nap körüli cewés kihívás, amikor a "bármit szerethetsz, csak embert nem..."volt a tárgy, milyen klassz kis oldalak születtek! :)

Én most kettővel nevezek, az egyik egy klasszikus, hát az urammal persze, akivel már 13 éve szelermesek vagyunk, és mindjárt lesz az 5. hé-nk.

credits
 A másik pedig, a kis nagyfiammal, ami egy egész másfajta szerelem, de aki anya, az tudja, hogy ez is az. Nem szeretet csupán, hanem lángoló szerelem, ami nem halványodik az idők során soha. Az oldalammal azt akartam kifejezni valahogy, hogy mennyire élénken élnek bennem az Olival eltöltött percek, el sem tudom mondani! Ezek a fotók némelyik már 4 éves, és mégis...itt él a szívemben és folyamatosan velem van. Hú, de jó volt készíteni az oldalt, csak úgy ömlött nyakamba a nagy nosztalgia! :))) Mostanában csípem a ff fotókat :)))


Ma még jövök egy naaaaaaaagy bejegyzéssel, ne hagyjátok ki! (sőt, lehet, hogy kettővel is. De azért ezt a szelermeset  nem ér átlapozni!!! :)))))

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nagyon klassz mind2 oldalad...szelerem :)

Florci írta...

mekkkkora ez a kis piros sok ff fotósság!!! annyira jó hogy megcsináltad! éljen a nosztalgija! meg a szelerem! :)

Gabi írta...

Nekem is kedvencem a második oldalad (na nem mintha az első is nem tetszene nagyon !). Annyira jók a fekete-fehér képek azzal a kis pirossal megbolondítva ! Úgy látszik, mostanában ilyen nosztalgiázós időszak van - és is állandóan Csenge régi képeit nézegetem, és csak ámulok és bámulok, mekkorát nőtt és mennyit változott ! Jó hétvégét nektek - kíváncsian várom a naaaagy bejegyzést !

Era85 írta...

Jajjj, de jók a képeid! Imádom a ff fotóid! Én is ma nosztalgiáztam. úúúúúú de jó volt :)

Nagyon klasszak lettek az oldalaid! A szelerem-es is fantaszikus!

szrjudit írta...

Ó, ismerem ezt az érzést, én még a babaillatot is fel tudom idézni. Gyönyörűek az oldalak! :)

Margó írta...

Szeretem a "szerelmes oldalaidat"!... meg azt, ahogy szóban is kifejted az érzéseidet!! ... és még 30 év után is kristálytisztán emlékszem a fiúk babás korszakára, az illatokra, szóval, az örök szerelem bennem is él!!!:-)