2012. március 5., hétfő

Orsi Simon: Denim Days Page set

Nem tudom, hogyan maradtam már megint le a megjelenésről...
Orsi egy hihetetlenül szuper készletet dobott ki, amit biztos, hogy sokszor fogok tudni használni: Farmeres!!!!
A minap arra vetemedtem, hogy véééégre (tavaly június óta először) elmentem fodrászhoz! A kis Rolipocak eszi a fejem bőrét, ezen már mit sem csodálkozom, de legalább valami formája légyen a dolgoknak, a fodrász csajszira bíztam magam. (Hűtlen típus vagyok. Még egy sem tudott velem olyat tenni, amiért visszamennék másodszor, vagy harmadszor ugyanahhoz...) A kiscsaj alig mert önálló döntéseket hozni, pedig olyan kedvem volt, hogy isten bizony, ha rövidre vágta volna, azon se sírok. Nekem tetszik a végeredmény, így aztán lőttem megint magamról a fürdőszobai szuper stúdiómban (vasalódeszka, rajta lavór, azon a gép önkioldóval :)))) néhány új pocakos-jóhajú fotót. Ez lett az oldalam :


A készlet pedig:

Kapható az SBE boltjában, hétfő estig akciósan, mint szokott!

Orsi újdonságai még: Az SBE-n egy közös paletta alapján készítettek az alkotók néhány apróság-csomagot, amit az ember kedvére válogathat össze (U build it!). Orsi papírokat, brad-eket és virágokat készített három külön kis tasakba csomagolva.


Oldalam (pakoltam!!! :))) de nálam ennyi a maximum)- egy WAW by Jennifer wa-t használtam fel még hozzá:És ha már Orsi: CT tagokat toboroz! Ha van kedved, mérettesd meg magad! :)


4 megjegyzés:

OsDesign írta...

A farmeros készlettel alkotott oldaladon tényleg nagyon szép vagy! A szöveget én sima fehér betűkkel írnám, mondjuk valami gépírásos betűtípussal...de majd te eldöntöd :)))
A második oldaladra meg hihetetlenül pakoltál ebből a kevés cuccból :)) Lenyűgöző!

Gabi írta...

Gyönyörűek vagytok a pocakos fotón ! És milyen jó, hogy így megörökíted, ahogy "haladtok" előre. Annyira sajnálom, hogy én akkor még azt sem tudtam, mi az a scrapbook ... Utólag már nehezebb pótolni.
Mindkét oldalad nagyon tetszik ! Nem semmi, ahogy a másodikon pakoltál !!

Ritttus írta...

Nagyon csini vagy!!!

Audi írta...

Anyám mennyi virág! És mindez ugyanazon az oldalon!!! :-) Szuper lett a hajad, és nagyon jól áll neked ez a zöld felső.