2012. március 1., csütörtök

Bettieescrap: Time és template#10

Az emlegetett munkám miatt most csak a készlettel készítettem oldalt, a templattel nem, de ami késik, nem múlik! Arról nem is beszélve, hogy még a #9-es templatet sem promótáltam, amivel viszont készítettem oldalt a múlt heti cewére. Na, akkor szép sorban.

Múlt hét, cewe, Give five projekt és Betti 9-es template-je:

 A template elérhető: Scrapbird, Digiboutik, a Give Five minik pedig itt, a cewe galériában.


Ebből kiderül, hogy milyen szépek a give five minik,  és természetesen milyen gyönyörű odabenn a törpicsek! Mindene totál egészséges, és akkora, amekkorának lennie kell. Nagyon együttműködő volt az UH-n, nem úgy, mint anno Oli, ő legalább néha elvette a kezét a pofija elől :) Maximális megerősítést kaptunk, hogy a gyerkőc tényleg pasas, és Apával egy reggelen, meglepő gyorsasággal találtunk 5-6 fiúnevet, ami mind a kettőnknek tetszik. Végül a ROLAND mellett döntöttünk, mert az szép. És még viccesen is fog hangzani, Oli és Roli, de erre már csak utólag jöttünk rá :)))

Bettiee template#10. Nem készült vele oldalam, de talán egyszer majd pótlom, azért mutatom:

Kapható a szokott helyeken, a Digiboutiknál és a Scrapbirdnél.

S végül a készlet: Time


És az oldalam, Olikám 2-3 napos lehet itt, még a kórházban vagyunk. Annyira imádom ezt a fotót róla, hogy már ekkor tisztán látszik, hogy hogy tud férfi módjára könyörögni :))))) (fotómanipuláció: Alien Skin Exposure 4)



1 megjegyzés:

Kisnyul / Andi írta...

Nagyon jó kis oldalt tettél össze...és köszi, hogy kiemelted a centimet! :) A félidőn meg csodálkozom, de nagyon, olyan gyorsan telik az idő! :-o