2012. február 29., szerda

Ritka nap (egy kis freebie-vel)

Azt hiszem jól kidolgoztam magam az elmúlt napokban. Mikor végre jót pihenhettem volna, egész éjjel őrjöngött a szél, és fél 4-től nem tudtam aludni. Relaxáció, és egyebek is kilőve, bébi a hasamban vitustáncolt.

Ami nem titok az elmúlt napok projektjéből, hogy egy esküvőre készült megrendelésre egy könyv, a pár "előéletéről" képregényes stílusban.  Életemben még hasonlót sem csináltam, de szerintem egészen jól sikerült. Sokat segített a megrendelő és a családtagok fotókkal, sztorikkal elláttak bőséggel. Sőt, még ötletekkel is. Miközben ez készült, jött néhány szükséglet, amiket most összecsomiztam és meg is kapja a tisztelt publikum, ha kéri. Mert ma február 29 van, jajjdeizgi! :)))

(fizetni itt lehet egy db kommenttel :)/ pay with your comment here :) )


U.I.: Az esküvő jövő szombaton lesz. A könyvemből vetítést is kell szerkesztenem, mert az egész esküvő mozis téma köré lett építve, és ez lesz levetítve, amire nagyon büszke vagyok, már most, és remélem lesz sikere. Ha az ifjú pár ezek után engedélyt ad néhány oldal közzétételére, természetesen fogok hozni belőle kóstolót.

3 megjegyzés:

Audi írta...

Ha megrendelő engedné, szívesen látnék az elkészült műből pár oldalt... bár a személyiségi jogok, meg a meglepetés... na mindegy. Majd készítünk mi(!) képregényes oldalt. Hallja Mr. Random? :-) Nagyon köszönöm a szökőnapi ajándékot, már töltöm. Ja, nálam a magyar link nem megy :(

Skippy írta...

Hogy ez mekkora ötlet...én is szivesen belelesnék a projektbe,tuti nagyon jóóó lett!!!És vittem a freebiet is,és köszönöm!

CBH írta...

Thank you so much for this post. I want to let you know that I posted a link to your blog in CBH Digital Scrapbooking Freebies, under the Page 3 post on Mar. 01, 2012. Thanks again.