2012. február 12., vasárnap

Új lendület

Átléptem a 400-at (hihetetlen, hogy mennyit "beszélek", nem? :))). Most inkább az alkotással, mintsem a blogolással voltam elfoglalva. Ígyhát jön némi elmaradás.
A cewén Pufiindián kihívása futott a héten: a tavalyi év legnagyobb meglepetése címmel. Mi is jöhetett volna szóba, ha nem Ketteske, aki totál meglepetésszerűen (sőt, sokkolóan) érkezett az életünkbe. Egyszerű, templates formával oldottam meg a feladatot, mert már mindegyik UH-fotómat ellőttem. Frisseket meg majd csak szerdán kapok. Hogy hogy nem, egyszerűen nem vitt a lélek a fiús színek felé... :))) Kíváncsi vagyok már nagyon, hogy mit fog mutatni a Bébibogyó, ha mutat egyáltalán a szerdai vizsgálaton.




Az sb-hu szülinapi rendezvényei nagyon ínyemre valóak, itt is igyekszem részt venni, de azt hiszem mindegyikre nem lesz időm. (holnap már izibe kell nekiálljak a megbízásnak, ha tetszik, ha nem, mert nem leszek kész vele :)))
Szombat este volt speed-scrap, Meriennel. Szerencsére nem volt túl bonyolult a feladat, Oli idei farsangolós fotóját vettem elő: idén artistának öltözött a drágám, a Nagymamája applikálta a jelmezt a régi foltos pólóra és éppenmégjó farmerre :)



Bejegyzés betoldás: Ha még nem olvastad a bejegyzést, akkor mostmár ez is benne van, ha már olvastad, akkor így jártam :)))
Meghoztam az első oldalam Icka Limerik kihívására is. Már megvan a másik versike faragva, csak még az oldal nincs kész hozzá, azt majd holnap. Én nagyon szeretem ezt a versformát és korábban is írtam már néhányat (egyszer mikulás-ajándéknak kiírtam a jelbeszédes csoporttársaimnak Nagy Bandó könyvéből a saját nevükhöz illő limeriket, de volt néhány név, amit Bandó bácsi kihagyott, így ott pótolnom kellett :))). Most sem esett nehezemre rímet faragni. (amúgy is írtam rég verseket és van négy verses mesém is, visszajelzések szerint jók :)) Szóval az első, Ennáról, a hugom kislányáról Nathalie First freebie-jével. (hozzám képest irgum-minimalista stílben).



És mára az utolsó Mörjike "Egy szó" kihívása. Az ÚTON szó eléggé tág értelemben értelmezhető, de én eléggé hagyományosan vettem :) Dublini /Glandalough-i/ utazásunk képeivel (Apa fotózta! ---a minap megkérdezte, hogy: ÉS odaírod, hogy az én képem??? Tessék ideírtam :))) Apa fotói :))



 És a végére egy kis promó: Orsink új készlettel jön hamarosan, melyet most sorsolásra bocsát, vagyis még a boltba kerülés előtt meg lehet nyerni! Mutatom az előkét:


 A nyerés feltételeit ITT elolvashatod. Sőt, az SBE-n 40%-kal olcsóbban lehet felcsippenteni akár Orsi cuccait is.

Mindenkinek szép  hetet, jó munkakezdést holnapra!!!

2 megjegyzés:

Era85 írta...

Húúú, de termékeny volt valaki mostanában! :) Nagyon szépek lettek! A fotóid zseniálisak!
Drukkolok nektek szerdán! :)

Osli írta...

Szuperséges oldalakat hoztál! Szerdán én is gondolok rád, természetesen!