2012. február 13., hétfő

Három a magyar igazság és egy a ráadás

Na, addig nem nyugodtam, míg az összes ma lejáró Sb.hu-s játékon részt nem vettem, mert mindegyik nagyon izgatta a fantáziámat. Ismervén magamat meghaltam volna, ha valamit kihagyok. :)))
Tegnap már mutattam Enimeriket, most mutatom Olimeriket :)))


Janka színinspirációs kihívása ezúttal a pasztellesebb, vintage-sebb énemet dobta, ez lett:

Ez egy nagyon-nagyon elfelejtett fotó, lapult egy bizonyos eldugott "fiókban", jól meghúzva magát. Ezt is jól megöregítettem. :)

 S végül, nem hagyhattam ki Gigi Forgasd el! kihívását sem, mert mostanában szeretek templatek-kel is dolgozni.


Olikám "bénázása" a jégen, az idei első koris alkalommal. Aztán szegény vagy háromról lemaradt a műtéte miatt, így a mostani sem ment neki jobban. Óbégatva verte a palánkot, hogy engedjem ki, ő ÚTÁLJA a jeget. :) Kell még egy kis edzés :)))

És a ráadás: Cewén megnyílt a GIVE FIVE galéria. Ez egy összetett kihívás volt/van/lesz: Bubu volt a házigazdája, és minden tisztelt jelentkezőt arra "kényszerített", hogy egy 5 db-os mini készletet dobjon össze. Ezt Randommal kisorsoltattuk, s így mindenki elküldte a minijét valakinek, a valaki meg oldalt fabrikolt belőle. Kétszer izgulunk egy képért. :)) A héten még "csak" a végeredmények láthatók a galériában, de a jövő héten felkerül majd az összes mini lelőhelye, s mivel egy színskála alapján dolgoztunk, ezért egy jó kis készletet lehet majd összegyűjteni belőle :)))

Én Whitefrost-tól (Dereva) kaptam minit és ez született belőle:


Ez is tavalyi fotó, de ez nem véletlen, hisz mind a készletkészítés, mind a témaválasztás valami tavaszias dologhoz lett kötve. Így a májusi bringó-próba lett megörökítve eme szent oldalon :)))

Most egy kis pihi, majd nekirugaszkodok a kötelezőnek :))))

Mindenkinek szép napot!

2 megjegyzés:

kreatívhit írta...

Klassz kis vidám oldalak.Szép hetet nektek.

Audi írta...

Na, akkor tessék írni a piros pontokat az ellenőrzőbe! Feladatok hibátlanul teljesítve!!! A két Olisért oda vagyok, de persze a többi sem rossz... :-)