2012. február 10., péntek

50/400

A követők és a bejegyzések száma itt és most! Juppié, celebrate! :) Na jó, csak vicc.
Ilyen kor szoktam játszani veletek, de most valahogy el vagyok havazódva egy megbízással, amihez egyelőre eléggé szkeptikusan állok hozzá, és a kedvem is nulla, pedig elkezdtem és haladtam is, de aztán......na mindegy. Kész kell legyek vele, nincs mese, úgyhogy emellett most csak a "kötelezőket" és egy-két nagyon tetsző kihívást vállalok be. Játékot is csinálok majd talán, hamarosan.

Most Bettiee legutolsó készletét, a Lovely-t hoztam és az azzal készült oldalamat. Piszkosul pipa voltam, mert a spam-ládában landolt az új készlet fórum-híre, így utolsó utáni pillanatban vettem észre, hogy van! :( De még időben készen lettem vele.




Digiboutik-ban kapható és 20-áig 35 % kedvezmény jár rá!




Megyek is dolgozgatni a feladataimon :) Szép hétvégét és a betegeknek mielőbbi gyógyulást! (én már egész tűrhetően vagyok)

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Gyönyörűszép oldal!!!!!

kreatívhit írta...

Ez minden szempontból fergetegesen jól sikerült.

Audi írta...

Azt, hogy el vagy havazva nem csodálom, itt vagy 30 centi magasan áll a garázs előtt :)) Szóval gartulálok ezekhez a szép számokhoz, meg ehhez a majdnempuszis oldalhoz. Jó ez az átszínezős eksön. Meg a készlet is, még jó, hogy nézel szpemládát.

Florci írta...

mondjak róla egy szót? Buja.:)

Gólya írta...

Ne már Flor', elpirulok :)

Evus írta...

Váó, de szuperlove-os oldal!!!!
Poci és kukac rendben?