2012. január 21., szombat

Namosmá' blogolok...

kettő dologról is.
Az egyik, hogy holnap estig még várja a cewe galéria az ATC blogvonat tartalmával készült szuperségeket. (Persze azután is, de holnap este sorsolás is lesz, ahogy szokott.) Már eddig is egy halom csodás oldal született, aminek igazán örülünk.
Én VÉGRE hozzájutottam, ahhoz a mintegy pár hónappal ezelőtti tutorialhoz, amiben Krisssz a pacázást ecsetelte (szép magyar anyanyelvünk varázsa :))) Sztem mindenki próbálja ki, élvezetes!!!!
Az első verziómat a nagy Nihil eszegeti nyammogva, mert persze nem volt mentés magyarhang a fülemben és amikor az utsót simikéztem az oldalon, akkor így csinált a PS.: PUKK!, és bezárta magát.... De másodszorra már sokkal gyorsabban ment, plusz az oldal egyéb részeire is született koncepcióm.  :) Többek közt azért is követtem el ezt most így fényes nappal, hogy akiknek a vagonjából még nem csipegettem a naptárhoz, azokéból is használjak. Így azt hiszem már tényleg senki nem maradt ki.

Ez lett:
ATC :(Whitefrost, Bjud, Melcsi, Osli, Ziti, Bettiee, és Zoé és Ildi-de tőlük már használtam a naptáron is.)
Plusz még: SKrapper digitals (szemüveg), Bettieescrap (ecset), Paula Kesselring. (lepke).

 Aztán a szokásos szombat helyett most pénteken szeánszoztunk az éterben (ami tegnap elggé sípolós, szétszakadós, sercegős volt egy darabig), vagyis videoscrappeltünk. Krisssz egy nagyon bonyolultnak hangzó vakliftet vezényelt le, miközben Toni, Jociandi és Bee széjjel-keresztbe irományoztak a "pad alatt" és bekuncogták az étert. Majdnem széjjel lettek ültetve :) Na lényeg, ez született nekem:

 Van rajta Bóbita (Winter boy), Doodle design (Remember me),
ATC: Meldesign, Beedee, Rainbow Kata,címbetű AAB_mylife, Osli: Imperfect life (kapcsok)
Fotók: Tóbi Dani





Utóirat: Krisssz, kérdezted, hová tűntek az ecseteim: nemtom. Egyszercsak észrevettem, hogy egy csomó hiányzik. Apa is elkezdte használni a PS-t mióta fotózik (szidja is sokat), lehet, hogy ő nyúlt valamihez,amihez nem kellett volna. Folyton elállítódik minden nekem is, pedig külön profilt csinált magának és abban dolgozik, elvileg. A színe a pacázásnak meg...eredetileg úgy terveztem, hogy a blogtrain színeivel pacázom ki, de overlay módban nemigazán látszódtak a színek (kivéve a pirosat), így lettem tiritaka :)))

4 megjegyzés:

Whitefrost írta...

Csodálatosan szépséges oldalak, nahát az a pacázás meg szuperséges.

Toni írta...

naaaamosmáááá jó, hogy blogoltál! Ne tessék feketíteni az előéletemet, semmiféle széljel ültétésről nem tudok! Különben is, Te se vagy fedhetetlen! Tejis rosszalkodoltál! :) Nagyon szípek vagytok a csoportos képen!

Névtelen írta...

Az első (fenti) oldalad az valami állati jó! de a másik is csuda klassz! esz a fene egy ilyen videóscrappért :)))

Margó írta...

Kismama már nem lehetek, de a pacázásod fertőzhet!:-)) Tetszik!! A videós oldaladon ámultam, különösen azért, mert ma olvasgattam, hogy miket rosszalkodtatok a pad alatt, miközben én 20 percen keresztül szenvedtem egy bélyegzőt keresve - ami mint kiderült nem is kellett!!!