2012. január 19., csütörtök

Kicsi csigát hordok a szívem alatt :)

Ez derült ki ugyanis a tegnapi ultrahangon. Nem is reménykedtem benne, hogy már tud valamit mondani az orvos ezügyben, hisz épp csak holnap töltöm be a 15. hetet. Úgyhogy nem fűztem semmilyen reményt ehhez a "milyen nemű lesz" című kérdéshez. Amíg már szinte biztosra lehet mondani, még van hátra egy hónap. De a dokibácsim azt mondta, ha fiú, akkor inkább látszódik már a dolog; ha engem érdekel és ő meg lát valamit, nem fogja titkolni.
S így is tett. Mindjárt az első képen, amint sikerült elkapni alulról a fenekét, egyértelműnek tetszett, hogy nem fütyit, hanem majdani nunást látunk. Itt is róla a fotó, mert hát ezt azonnal dokumentálni kell természetesen. Azért mentén körülrajzoltam, mert élőben is elég neccesen kivehető, hát még így... :)


Majd a következő két kör után mindjárt cáfolta is önmagát, miszerint van ott valami pöcök jellegű cucc. Erről is készült felvétel. :9






Bébibogyó meglepően aktív volt végig, pörgött-forgott, mocorgott :).
A legvégén pedig még szembe is fordult a "kamerával" :))





Olyan érdekes még nekem is havonta találkozni ezzel a csoda dologgal és látni, hogy milyen nagyot nőtt. Három hét alatt 40 g-ot :) és 5-6 centit nőtt. Már a combcsontja 1 cm-en felül van :)

Szóval az orvos magabiztosan kijelentette a vizsgálat végeztével, hogy: " A mai vizsgálat eredményeként a baba vagy fiú, vagy lány!" :))))


Már megint született két UH-s oldalam (CT), amiket még nem mutathatok, de persze, amint itt az ideje, hozom azt is. Olyan jó így az elejétől rögzíteni a dolgokat. Na a súlyomat nem fogom odaírni sehová. Most annyi vagyok, mint Olival félidőben, addig meg még 5 hét van vissza. Igyekszem az étkezésemre figyelni, de amíg el nem tiltanak, addig eszem mindenfélét. Legfeljebb, ha olyasmi, akkor mértékkel.

Na, azért, hogy oldalt is mutassak, hoztam egyet. A hozzávaló még "secret", februári digiridoos collab lesz és ezt Bóbita részével kreáltam. Január elsején bohóckodtunk picit itthon Olival a szilveszteri maskarákban.

11 megjegyzés:

Kisnyul / Andi írta...

hehe, akkor most lehet fogadásokat kötni? Amúgy meg közhely, de tök mindegy milyen nemű lesz, a lényeg, hogy mindene meglegyen. :) Továbbra is érezd jól magad!

Blissz írta...

:)) Mi van ha fiú és lány is egyszerre? :D Persze ez csak vicc volt. Nálam a dokinő az utolsó ultrahangon közölte, hogy nem lát semmit, de ez nem jelent semmit. A 22. héttől szállnak le a herék és onnantól már lehet tudni, hogy fiú-e vagy lány. De én váltig állítom, hogy szerintem lány lesz.
Szerintem meg az a fontos, hogy gyarapszik a család, meg minden rendben van.
A kajával én is úgy vagyok, ahogy te, bár nekem még nincs viszonyítási alapom, de azért tudom, hogy mennyi volt a kezdeti súlyom és most félidősen már 10 kg feljött rám.
Vigyázz magadra és érezd jól magad!

Florci írta...

szerintem borz! de nagyon cuki!!! és akkor most te nem is jársz dógozóba? vagy az óvónéniknek ilyenkor nem is szabad menni?

Gólya írta...

Szabadna de nem lehet, úgyhogy nem járok. betegállományban vagyok, elővigyázatosságból.

Era85 írta...

Hehe, most jót vigyorogtam!
Botondnál 28 hetesen derült ki, hogy fiú, míg Hunornál 18 hetesen! Jó nagy mogyorója volt, úgyhogy nem volt kétséges! :)))
Viszont, a sógornőm szerint az AFP eredményből már tudható a neme. Ha 40% körüli, vagy a fölötti akkor kislány. Persze gyors leellenőriztem: a fiúknál 22,5% és 23% volt. Úgyhogy, ha tudtam volna ezt, akkor már sokkal korábban biztos lehettem volna magamban! :D Most pedig már alig várom az újabb vérvételt! :)))) KÍVÁNCSI vagyok az AFP-re, de nagyon!!!!

do írta...

Köldökzsínór, vagy fütyesz? annyira jót nevettem, még a könnyem is csorog. Változatlanul csajra szavazok!

Gólya írta...

Nekem nem lesz külön AFP-m, mert integrált tesztet csináltattam, és az abban benne van. Minek kell nézni a százalékát????

Toni írta...

Tudományosan: Ha az első képnél kicsit oldalra fordítom a fejemet és kicsit hunyorítok, akkor úgynéz ki, mint egy szakálas, hosszúhajú pasi, profilból! Úgyhogy biztos fiú lesz! :) Imádom a drága mütyit! Köszi, hogy mutatod!!!!!

Minyu írta...

:)))) A csiga dolog a címben csak a végére esett le, de végig jót mosolyogtam :))))

szrjudit írta...

Csiguci :) Jó kukucskálni veled együtt, pihenj sokat, majd megmutatja magát időben ;)

Margó írta...

Lehet, hogy Bébibogyó aktivitás tekintetében is hatványozottan örökölt géneket?!! ... mert az jó!!:-)))