2012. január 12., csütörtök

Cewe filmes

Tegnap este jó hosszasan mazsoláztam filmplakátok közt. Igazság szerint nagyon sok film van, amelyet szeretek, de igazán mély nyomot csak néhány hagyott bennem. Ezeket felidézni annyira nem nehéz.
A cewén, Tiboca kihívása a soros: készítsd el a saját filmplakátodat, melyben Te is szerepelsz.
Azt a filmet válaszottam, amelyik az első igazi mozis, "felnőtt" filmélményem volt. Igazság szerint a bnőmmel beültünk, és fogalmunk sem volt, hogy mit fogunk látni. Egyszerűen nem tudtuk, hogy mire vettünk jegyet. De nem is ez volt érdekes, hanem maga a mozizás élménye.
Amikor lepergett a film vége felirat, csak azt vettem észre, hogy tátva van a szám, és hogy napokig foglalkoztatott a filmbéli csavaroknak a mikéntje és hogyanja. Most megnézve már teljesen szimpla kis bírósági ügy ez, a mai agyoncsavarintott CSI-ok és Dr. Csontok, Dexterek, Mentalisták és egyéb szellemlátós, nyomozós sorozatok után. De azt hiszem ez egy olyan filmélmény volt, amely örökre meghatározta az oknyomozós, bíróságos, talányos filmek iránti vonzódásomat. Ezért választottam (többek közt) ennek a plakátját: EGY BECSÜLETBELI ÜGY

Eredeti:


És az én verzióm :

1 megjegyzés:

Margó írta...

Imádom ezt a filmet és az új szereplővel is szívesen megnézném!!! TÖKÉLETES az új filmplakát:-))))))