2012. január 25., szerda

Artisták

Oli imádja a cirkuszt. Minden értelemben ( :) ), de itt most a hagyományos, bohócos, artistás, állatos verzióban gondoltam :).
A scarpbook.hu-n új szabályokkal és ritkább megjelenéssel jelentkeznek a lányok kihívással, de mindig lesz hozzá tutorial és freebie is.
A mostanihoz Mörjike adta a tutort, Icka pedig a freebiet :)
A feladat lényegében annyi, hogy használj az oldalon sorozatfelvételt, amiből mind színtelenítve (de kontrasztosítva, vagy egyéb módon feljavítva) van, csak egyetlen egy marad színes. Egyből az "artistás" felvételsor ugrott be. Nálunk ez elég rendszeres elfoglaltság apa és fia közt.
Olivér valahogy zsigerileg fogja egy pillantásra ezeket a mozdulatokat, mindent képes azonnal kivitelezni, és addig nem nyugszik, míg az apja pont úgy nem tartja, ahogy neki jó. SZóval szoktak így cirksuzolni itthon. A színtelenítés azért is volt nagyon jó ezekhez a képekhez, mert a háttérben állt egy teli ruhaszárító a szivárvány minden színében pompázó ruhaféleségekkel (jól kiválasztott helyszín), jhmm ez a színesen maradt képen jól látszik :))))...
Annyira szerettem, hogy most akármilyen készletekből dolgozhatok, hogy szemezgettem, így a creditek elérik a száz pontot is :)))))

Sjones happyday banner, Sherwoodstudio_daybyday fb freebie,
quirkytwerp_DSDstitches_doublegold, Doodle designs_keretek és gombok egyik kerete átdolgozva,
másik megkoptatva, gomb, meghagyva eredetiben, ange_orangefun, sqs_praisestickers_wow copy, Mörjike-Mist freebie

3 megjegyzés:

kreatívhit írta...

Ez olyan hűha oldal számomra.Nagyon tetszik.

Margó írta...

Aranyosan fogalmazott Kreatívhit, csatlakozom, nekem is olyan "hűűűűűűűűhha" oldal!:-)

Ritttus írta...

Hűha, ez nagyon klassz oldald! Tetszik az elrendezés és a fekete-fehér fotós megoldásod! Ez tényleg nagyon hűűűűűhaaaa! :)