2012. január 25., szerda

Nem bírtam ki...

...hogy ne készítsek még egy oldalt az sb.hu-ra, egy picikét másabb jelleggel, mint az előző. A minap arra vetemedtem, hogy a fürdőszobából rögtönzött stúdiót kanyarítottam, és megörökítettem a gömbölyödésem jelenlegi fázisát. Olinál ez a rész ugyanis eléggé kimaradt. A néhány pocakos képem, ami vele van, az háziruhás, fáradt kismamás. Szóval olyan flö. Most elhatároztam, hogy Ketteskével lesznek szép kismamás fotóim, mégha én magam alkatilag nem is vagyok olyan csecsebogyó, de normális öltözék, meg (elfogadható) fej azért legyen :)))
Közben lassan elkezdtem a Give Five-ra is gondolkozni és gyártottam egy template-t. Igaz , nem kútfőből, hanem egy SimplyTiffany templatet lifteltem, ha lehet ezt így fogalmazni. (Csomószor nem töltök le templatet, csak elmentem a previjét az inspirációs mappámba, elvileg ezeket az ember simán legyártja magának...) Szóval a template (nem pont ebben a formájában :))) lesz a give five játékban. Na de többet nem árulhatok el! :) Még azt sem, hogy az oldal többi alkatrésze az Bóbita collab-része, ami majd márciusban jelenik meg, r-go még az sem annyira publicisztikus :))) Na mindezt összevetve ez született :

7 megjegyzés:

Evus írta...

De szééép poci!!!

Florci írta...

ezt nagyon érdemes volt végigjátszani!! az oldal is tök harmonika, olyan, mint te!! :D

Toni írta...

Milyen gyönyör gömbölység! Ugriszöcske nem vagyol, de az nem jelenti azt, hogy nem te vagy a legcsikibb, mézibb mózeskosár (ld. még anyahajó, ld. még hordozórakéta), akit mostanság láttam! Infó nem publikus?! Bízhatsz bennünk, mint a 600-an tudunk titkot tartani! :)

Era85 írta...

Nagyon szép vagy, Kismama!!! Olyan jók ezek a fotók! Szépen gömbölyödsz törpivel! :) A titkod nem adom tovább! :)))

kreatívhit írta...

Jó lesz majd visszaemlékezésnél elővenni.

beedee írta...

Szeretem a pocakos Gólyát :))))))))) Mééééééééég!!!

Kireva írta...

De jó, havonta kérem a jelentést a pocak növekedésről!!!