2011. december 25., vasárnap

Dulplán...

mert most van egy kicsi időm, és persze mert nem akarok a végtelenségig késlekedni a promózással :))
Elsőként Beedee szép újévi készletét szeretném bemutatni, a New Year névre hallgatót. Tele papírral, szépséggel, betűkkel, szócímkékkel.


Az oldalam eléggé minimálisan használt fel a gazdag kínálatból. Egy tavalyi rettenetesen vidám pillanatot örökítettem meg vele a készlet színeihez igazítva.


A képen szereplő srácokkal idén is (mint kb. nyolc-tíz éve mindig) együtt töltjük a szilvesztert ugyanott, ahol tavaly, egy retro-buliban, sok finom kajával és jó zenével körítve.:) Nem hiába, a mi korunkban már csak a retro bulik a menők :))).
Beedee szuper készlete elérhető a DDR-nél és a Scrapinside-nál (jelenleg mindkét helyen akciós: -30%!!). Január másodikáig hagyhatsz Beedeenél kommentet, hogy megnyerhesd! Ugyanitt egy szuper karácsonyi meglepi kollab freebie is vár Rád!!!


Második : Bettieescrap idei utolsó készlete a Christmas in the air is megjelent 23-án. Ezzel a nappal indul a nagy leárazás is Bettiee minden készletére, január másodikáig.



tartalma:
- 6 papír és
- 61 elem





Kapható a digiboutik boltjában.
Az oldalam pedig egy kicsit fantasy-s lett, vagyis nem az én stílusom, de ezzel is kívánok mindenkinek további szép ünnepet!!!



A többi blabla, meg mesélés holnapra marad :))))

4 megjegyzés:

Ritttus írta...

Klassz lesz mindkét oldal! Fáradt manókád nagyon cuki!!! :)

kreatívhit írta...

Az első oldal valami telitalálat.Nagyon klassz.
Remek évzárást idén is.

Era85 írta...

Nekem mind nagyon tetszik! Imádni valóak!

treza írta...

Komolyan csinálhatnál egy gyorstalpalót nekem, h eltanuljam az energiafelhasználás hatékony és gyors módszerét...csodásakat alkottál ismét!
Ha esetleg nem jönnék már idén (ami valószínű): gyönyörűséges-boldogságos új évet kívánok Nektek!