2011. október 22., szombat

Olivér hete...

...nem volt éppen unalmasnak mondható.
Hétfőn úszás: nagyon jól megy neki, annyira büszke vagyok rá! Én és váltótársam kísérjük a csoportot felváltva az usziba, plusz a dadusnénink. Első körben én mentem velük, és a fiamat egyből abba a csoportba tették, akik már egy éve jártak úszni. Csak úgy dagadt a keblem a büszkeségtől. Erre fel, (második héten ugye Jutka vitte őket) a héten már a négyes fokozatú csoportban látom úszni. Harmadik alkalommal! Gyors kartempót tanultak meg hátúszás előkészítése volt deszkával és lábtempóval.... Totál el voltam ájulva. Elképesztően ügyes és fegyelmezett a vízben!


Kedden: na jó ez egy átlagos nap volt.
Szerdán Állatkertbe mentek a csoportjával.
Csütörtökön: bábszínház jött az oviba, ez a társulat (Nefelejcs bábszínház) már visszatérő nálunk, nagyon szeretjük a műsoraikat. Most éppen "A csúfolkodós nyúl" mesét láthatták a gyerekek. A mese után a hölgy kiült a bábokkal és a gyerekek megsimogathatták Nyuszkát, Rókát, Brumit és Zümit... Persze gép nem volt nálam, a mobilom meg bemondta az unalmast, így nem tudtam fotózni.
Tegnap pedig a Pólus mellett vendégszereplő Eötvös cirkuszba mentünk vele ovi után, és (most itt sárgulok ám közben) a kisfiam felcsüccsent az 50 éves elefántlány hátára!!!!! Készítettek is róla egy pocsék minőségű fotót, horror pénzért (én megint nem vittem gépet, de gondolom úgysem lehetett volna fotózni:( ), de azért megvan! Először azt mondta, nem akar felülni, mert olyan nagy! Aztán látta, hogy milyen sokan állnak sorba, és egy kisgyereket sem evett még meg az a nagy elefánt, úgyhogy felült ő is :) Íme:

(erős retus után, de hát még így sem az igazi :(( )
Bizti lesz belőle oldal! :)

Na most nekivágok a hétvégi főző-takarító-bevásárló maratonnak! Mindenkinek szép hétvégét!!!

2 megjegyzés:

Ritttus írta...

Atyaég! az az elefántos fotó!!! Nagyon nagyon tuti!!! :) Micsoda bátor fiúcska, hogy így felült rá!!! Büszke lehet magára, büszke lehetsz rá!!!

kreatívhit írta...

Szerintem is klassz a fotó.Nektek is szép hétvégét.