2011. szeptember 7., szerda

Bettieescrap Autumn Mist

Új, szépséges színekben pompázó őszi készlet Bettitől.

Kapható :
scrapbird
digiboutik



A fotó pedig Oli tavaly májusi ballagós kirándulásán készült. Náluk (vegyes csoport) az a szokás, hogy kirándulás keretében búcsúztatják el a ballagó nagyokat tortával, meg pinataval (A pinata (pinyáta) egy tradicionális mexikói játék. A világ minden részén alkalmazzák házibulik születésnapi zsúrok stb. hangulatának feldobásához. Egy papírmache figura amit megtöltenek édességekkel, apró játékokkal és egy ütőszerszámmal ütlegelik amíg ki nem hullanak belőle a meglepetések. ) . Oli is lelkesen verte a pinatat :) Persze nézve a képeket, a kicsiknek kellett elkezdeni a feladatot, hogy a nagyoknak kiszakadjon. (amúgy micsoda feszültséglevezető módszer! Be fogom itthon is vezetni :)))))



5 megjegyzés:

evadraga írta...

Az oldalad tündéri!!! :-) Oli pedig nagyon erős és céltudatos a fotón! :-DDD
(bocsi, mijaza pinata? és mit csinálnak olyankor? és egyáltalán: minek is?) :-D
Köszi a szülinapi éneket! :-**

Rita(006) írta...

De jó ahogy ez a lilás pinata belóg a képbe! Csudajó őszi hangulatot idéző oldal!

Ági írta...

De aranyos oldal!!!! Alig várom, hogy lőhessek pár ősz képet és őszi oldalt készítsek.
Éva, a pinata (általában) édességekkel töltött lufi, amit a szülinapos egy bottal üt, és mindenfele röpködnek belőle az édességek. Mexikóban tipikus.

evadraga írta...

Ági, köszi az infót! :-)))))) Most nagyon nevetek, mert elképzeltem Olit, hogy milyen édes lehet mikor szétver egy pinatát, és a többiek meg szedegetik össze a kirepülő fincsiségeket! :-)))
Így volt, Timi??

Gólya írta...

Ők úgy csinálják (nem láttam, csak a fotókat), hogy mindenki üthet egyet-kettőt. Mivel ez a ballagó nagycsoportosoknak szóló kirándulás, a fotók alapján úgy néztem, hogy a kicsik kezdték, a közápsősök folytatták, a nagyok fejezték be, hogy náluk szakadjon ki. Amúgy ez nem papírmasé és nem is lufi és nem is gyári, az óvónénik barkácsolják nekik csomagolópapír rétegekből. Mikor kiszakadt, egyszerre rohamozzák meg a potyogó cuccost, és ki mennyit gyűjt, az övé. De a fiam hozzá és beállása olyan, mintha mindennap ezt játszanánk itthon :)))), pedig sztem életében először csinált ilyen bottalverést :)))