2011. augusztus 1., hétfő

M és C

Nos, hát anyósom elvitte a gyerkőcöt játszóterezni, így volt időm alkotni! Mentem egyet liftelni az Msrapsre és Természetesen jöttem a virágözönnel a cewére is. Blogolás után meg futok főzni :)

Cewe (unalomig imádom ezeket a fotókat!): NAPRAFORGÓÓÓÓÓÓ! A kihívás házigazdája ezúttal Audi, téma a kedvenc virág. Igazából nincsen olyanom. Régebben a sárga rózsa volt, de aztán olvastam róla valami negatívat (mármint a sárga+rózsa jelentéséről), s azóta nem szeretem. Szeretek nagyon virágot kapni, de igazándiból mindegy, milyen virág az. Nekem mindegyik szép valamiért. Na de a napraforgótól nem tudok elszakadni:), túl sok jól sikerült fotót lőtt az uram!:) A kertemben is van, két éve szórtam el pár szotyit, és egy erdő lett belőle. Tavaly még több volt, mert az első eresztésre rájártam a kismadarak, s amit elpotyogtattak, abból újabb erdő lett. Idénre úgy látszik nem hagytak túl sokat, vagy mind megették (egészségükre!), vagy valami nem tetszik a növényeknek, mert csak néhány szál nőtt, s azok is egész aprók maradtak. Sehol a gigatányérok. No, de sebaj!
Alsó kép HDR-rel turbósítva:)


Varrás és háttérpapír Doodle Design, napraforgó Yellow Dream előzetes, dátumpecsételő saját. 
Vers T. Horváth Imre: Mit kívánjak nyárra?

Msraps: 
Szeretem mostanában ezt az oldalt is. Most egy liftelős kihívásban volt részem ismét, választani kellett a kihívó galériájából egy képet és azt liftelni. Ezt választottam: 


Nagyon tetszik az egyszerűsége. Többek közt azért is ezt választottam, mert itt feltétel, hogy min. 75%-ban Mscraps cuccal dolgozzál, nekem meg nincs belőle túl sok:)
De találtam egy frankó kis freebie-t, meg is mutatom, hátha tetszik Nektek is - lelőhely itt:
Úgyhogy erre alapoztam, meg egy friss, ropogós tegnapi fotóra, ahogy Oli TV-t néz. A nyomi madzag le nem jön a fejéről....ha felébred ez az első "ruhadarab", amit felvesz :), de nekem nagyon tetszik benne :)
Arról nem is beszélve, hogy mennyire régen akartam már egy fekete-fehér-piros oldalt készíteni. Kapóra jött, hogy tegnap épp ebben a pólóban volt Bubek. Beteges, hogy mióta Krisssz bevezetett a HDR rejtelmeibe, állandóan kényszert érzek az alkalmazására... :), itt is módosítottam vele egy picit a nagy képen.

Oldalam:

5 megjegyzés:

Florci írta...

a napraforgók szépek, te gyönyörű vagy, a ded meg annyira pasi, hogy épp kellett már egy ff+piros oldal neki!!!

kreatívhit írta...

Csak úgy ontod az oldalakat..S még a főzést is futva végzed hát van enerdzsi az tuti :)

Krisz írta...

MIdegyik fotó szenzációs, a napraforgótt én is unalomig nézném, de hát sose unjuk meg igaz?

A liftelés meg csúcs szuper lett! :)

Ritttus írta...

Szerintem a rambó-madzag nagyon király! Oli nagyon vagány vele! :)
A napraforgós fotóidért meg esz a penész! :) Én párom képtelen egy normális fotót összehozni rólam! Vagy homályos, vagy a háttérben van valami csúnyaság, esetleg valamely fölöttébb fontos testrészem lemarad a fotóról! A te képeid viszont meseszépek! Remélem egy pár már a falon is díszeleg!

Era85 írta...

Imádom a napraforgós képeid! Úúúúgy szeretnék én is ilyet! :) Oli nagyon jól néz ki a pántban! Tetszik az oldalad!
Örülj, hogy szeret téged fotózni a párod! Nekem, minden alkalommal, úgy kell könyörögni neki! Ha netán kötélnek áll, akkor meg egoistának kiált ki! Úgyhogy, merő véletlen, ha van rólam 1-2 kép!