2011. augusztus 16., kedd

300.

bejegyzés :)
És már csak egy valaki hiányzik a 40-es bűvös látogatói létszámhoz. Ha ő befut, játszunk!
Addig is: Ha már 300. akkor 3 képet hoztam, a mai nap terméseként.
1. Cewe heti. Ma sikerült végre begyűjtögetnem a gyönyörke blogvonat rakományát. Túlzás nélkül állítom, hogy... JESSSSZZZZUS miket tanultunk és tudunk mi már így együtt! Hogy akik kispadoztak (volna, ha Bee baby hagyja), meg féltek önmaguktól, olyan cuccokat alkottak, hogy rá nem jöttem, hogy csinálták meg? Csomó elemnél gondolkoztam ám ezen! Na lényeg a lényeg, nem kezdtem el habzsi-dőzsizni, majd aprónként falom a készleteket! Csatlakozom Tonihoz és ezzel a vonattal készítem el a nyaralásos albumunkat! Hozzáteszem a 4share-től az összes maradék hajam elhullott, a pofátlanság netovábbja, hogy egy-két készletnél hányszor kellett végigvárnom a számlálót. Kovaxkáénál konkrétan 7-szer indította újra egyre nagyobb mp-számmal a várakoztatást....de a többiekénél is minimum 2szer kellett sorbaállni... Itt és most fogok össznépi ömlengést és nyálcsorgatást rendezni: mindenkié elképesztő lett!!!!!!! Egyszerűen szavakat nem találtam, csak huhogtam itt magamban, mint tüdőbajos gyöngybagoly! Köszönet mindenkinek!!!!! (és ezzel most - mea culpa- szeretném kiváltani görény módon az egyenkénti reakciót). Külön köszönet Giny-nek, aki nem sajnálta idejét és az összes állomást linkelte! Onnan indítottam a hajtóvadászatot. Yantra Kriszti, itt kérek elnézést, hogy kihagytalak az időzített bejegyzésből, amikor írtam kimásoltam az akkori aktuális listát, lehet, hogy utána csatlakoztál, nem tudom :( Bocsi. Aki ott kérdezett, annak itt válaszolok, hogy: jó hosszú időt adott Bee, szóval a meghirdetéstől kezdve dolgozgattam a sajátomon, naponta egy-két elem és papír, szóval emellett tudtam aludni, gyerekezni, házimelózni, megatöbbi, de köszi az aggódást :)))))) Élveztem a készítést.
Na, hogy végre elérjek a lényegig, a cewe hetin Beszteri egy szabadon választott templatjét és a YD készleteket kellett használni. Ezzel meg is kezdtem a tunéziai kalandok feldolgozását. Itt Monastir medinában álló, gyönyörű ribatról készült az oldalam. Oli is nagyon élvezte a kilátást, hosszasan bámultuk a strandolókat, a kifutó hajókat, meg a pálmaligetet és Burghiba mauzóleumát, a nagy mecsetet és mindent, amit odafentről látni lehetett. Hadd ne mondjam a szagok a vár körül elég botrányosak voltak,  (meg mindenütt, amerre jártunk az országban), de ennél voltunk még durvább szagú helyen is, ahol már az én igen edzett, pisi-kaki-hányásszagot is elviselő gyomrom is forgott.
De végül is túléltük.

Beszteri template #7, Giny és Beedee YD készletei felhasználásával.

2. Scrapbook.hu:100% nyár kihívására készült a következő, amelyhez a Vintage, Summer, Travel készleteket vettem elő, melyeket eddig még sohasem használtam. Zöme saját, de van rajta még Krisztától, Pufiindiántól, Bóbitától, valamint YD-ből Beedee varrása és Giny írásos pacája és természetesen a szócímkék Beszteri keze munkáját dicsérik, amelyeket kötelező volt használni az oldalon.
Ehhez a fotóhoz is jár egy kis sztori (apránként adom az infot, mert egyszerre úgysem tudnék annyit elmesélni). Első nap, landolás 11 után, délben már a szállodában voltunk, welcome drink óvatosan, mert jég van benne (ki tudja miből készült), ebéd, szobákat még nem lehet elfoglalni. Recepciósnak azért az idegenvezető javaslatára csúsztattunk egy kis bankót, hogy ne felejtsen el jó szobát kiutalni nekünk. Ebédeltünk a teraszon (meg is bántuk, hogy nem bent) kunyeráló macskusz maradékuszok és légyhömpöly társaságában. Utána körülnézni indultunk, a tengerparton már el is kapott bennünket egy fiatal, mosolygós, bennszülött gyerek, fejünkre kötvén a tunéziai turistadivat elengedhetetlen kellékeit: a fehér kendőket. Akkor még nem is tudta, hogy milyen jó boltot csinál velünk. Olivérnek a fejkendők és a madzagok a mániái. Lévén, akkor érkeztünk és fogalmunk nem volt a pénz értékéről, mi mennyiért kapható, nulla viszonyítási alapunk volt, szépen le is húzott a kendőkért minket egy nagyobb összegre. Később már csak kacagtunk rajta, Géza másnap viccesen meg is jegyezte neki, hogy jó üzletet kötöttél velünk tegnap, mi? Aztán már előre köszönt nekünk ahányszor meglátott, és simogatni próbálta a lelkünket, hogy nem minket vert át legjobban, más hülyéket mennyire vett le éppen. :)))) Na, le is fotózott minket. A gyerekről jóformán le sem jött egész héten a kendő, de ha az nem, akkor a kötöző zsinórja a fején volt, a helyiek kedvesen kicsi Ali babának nevezték, ha meglátták. (a fotón Géza jó, gyerek lába lemaradt- de nem is ez volt a lényeg, hanem a kendő :)-, én pedig, köszönhetően a fekete trikónak és az úgy ahogy vetődő árnyéknak barba-mama formáját öltöttem.)



 3. OsDesign_ Imperfect life, új készlet. Kicsi lemaradásban vagyok, igyekszem mindent behozni. A készlet irgalmatlanul jól passzolt a következő témához. Bankó ide vagy oda, a szobánk nem azt az exluzív kilátást biztosította, amelyre számítottunk, de sokkal rosszabbul jártak, akik a színpad közelében kaptak szobát (éjjel is dübörgő zene ill. műsorok), vagy a szálloda bejárati frontján laktak az érkező buszok felett, kilátással a nihilre és egy üres golf pályára. További kommentet olvasd az oldalon!

 
Osli készlete már kapható a DDR-nél, a Scrapdishnél, és az Ivyscraps-nél.






Mára ennyit, remélhetőleg holnap is tudok hozni néhány újdonságot!
Szép álmokat!



Utólagos kiegészítés: Befutott a 40. rajtszámú versenyző, Kisnyul személyében. A nap folyamán kiötlök egy jó kis játékot és este meghirdetem! Üdv Kisnyul! Majd úgy csinálom a játékot, hogy ne tudjál lemaradni, oké? :) Mégegy számban jubilál a blogom, ezt nagyjából holnapra fogja elérni. Bár nincs kinn számlálóm, mert eddig ahányat kitettem, egy idő után hamvaiba halt, de én látom a statisztikában, hogy perpill 53 oldalmegjelenítés múlva eléri a 9000-et! Úgyhogy egy csavarosabb játékkal fogok érkezni.

3 megjegyzés:

evadraga írta...

Isteniek az oldalaid, és a fotók meg az elbeszéléseid pontosan visszaadják az ottani élet szépségeit. :-DD
Nagyon tetszik amit, és ahogy csinálod Timi! Minden nap várom a következő oldalad!!!! :-)

Kisnyul / Andi írta...

Kedves "tüdőbajos gyöngybagoly", nem is tudom hogy maradhattam ki az állandó olvasóid sorából. Iszom minden szavad és imádom a stílusod. Most korrigáltam a dolgot, ezzel eloroztam a 40-es helyet, Szóval várom a játékod. Remélem nem maradok le róla, mert legközelebb csak egy hét múlva jutok net közelbe.

Szavaidat magamra veszem és nagyon köszönöm, én, mint kispados.

Pertine írta...

:) Gratula a soxoros jubileumhoz, jó volt olvasni a sztorikat! Tetszenek a képeid, jó vagy Csajszi!