2011. július 12., kedd

Nyerés

Pár napja megnyertem Rainbow Kata Golden Age című, egész friss készletét. Nagyon örültem, mert folyton sorban állok a blogján, amikor új készlet megnyerésére ad lehetőséget, és nagyon szeretem az egyszerű, kifinomult készleteit.
Most ezzel a készlettel készült a SB.hu júliusi 2. kihívására, a "Virágba borulunk"-ra az oldalam. A feladat annyi volt, hogy egy azonos virág elemet még két színnel színezni kellett, és ennek természetesen az oldalon lennie. Én a sárga papírrózsát választottam, és azt színeztem pirosas árnyalatúra ill. narancsosra.
Fura volt, kicsit erőszakoltam magam, ugyanis sok olyan dolgot tettem, amit nem szoktam: pl. nagyon egységes színeket (itt sárga) használni, vagy pakolni, vagy asszimetriázni (nem tehetek róla, szimmetriákban gondolkodom...sokáig elképesztően zavart, hogy a fotókörök nem tökély-pöpec szimmetriában helyezkednek el, de kényszerítettem magamat, hogy úgy hagyjam). Fotó egyébként a szülinapomon készült, de erre utaló dátumot, és semmi feliratot, wa-t nem tettem. 33 vagyok, valahogy egyből a szülinap ugrott be a készlet nevéről. Erre emlékeznem kell később is. :)
Szóval jó kis próbatétel volt amit én csináltam magamnak :)))
Szócséplés off, jöjjön az oldal:

7 megjegyzés:

Florci írta...

óóóó, ezt nagyon-nagyon érdemes volt így hagyni!! Állatira jól állnak ezek a szinek! A szimmetriaimádatot teljesen átérzem!

beedee írta...

Te jó ég!! Ez kimondhatatlanul szépséges! Még sok-sok-sok asszimetrikusat léccccccccci!

kreatívhit írta...

Jól közrefogtad magad:)

Rita(006) írta...

Lehet, hogy Te kevésbé érzed magad komfortosan ilyesfajta korlátok között, de higy nekem: szemetgyönyörködtető! Az oldal is és a fotód is!
Több mint ügyi 33 éves scrapper vagy!

Kata írta...

Szépséges lett! A készletre szinte rá sem ismerek, annyira a saját stílusodra alakítottad. Az asszimetria pedig kimondottan jót tett. De megértem, hogy nehéz elszakadni a biztonságos szimmetriától :) Nagyon tetszik! :)

Toni írta...

Jó lett, nagyon passzol hozzád ezen stílusgyakorlat is! Ismét tanubizonyságát hoztad sokoldalúságodnak! Készlethez grata, meg ezer pusszant!

Ritttus írta...

Gratula a készlethez! Szupi kis oldalt "köröztél" össze!

És nagyon boldog szülinapot - így utólag! :)))