2011. július 13., szerda

Cewe-esküvő

A hétre Cirade kihívás-témáját dobta a gép, ami nem rossz, tekintve, hogy mégiscsak most mennek tömegével az esküvők. Az eddig feltöltött oldalak is ékesen bizonyítják, hányan készítettek a héten meglepi oldalt az évfordulójukra, vagy hányan voltak épp most esküvőn.
Először naná, hogy sajátban gondolkoztam, de azzal nem olyan régen alkottam oldalt, és eszembe jutott, hogy Nagymamámék esküvői fotóját mennyire imádom, és milyen régóta szerettem már volna megcsinálni az oldalt vele. Plussz töltögetem szorgalmasan a DivineDigitalon a Fromthismoment blogtrain darabjait- ez a mai-  (minden minit csak az adott napon lehet letölteni ingyen, utána már csak  pénzért megvásárolni, már csak 2 napig tart, jókor szóltam, mi??? :)))), nem dobtam hátast a legtöbbtől, de Royanna-é nagyon tetszett, ezzel alkottam végül meg az oldalam, plusz Krisssz szép hátterével.


3 megjegyzés:

szrjudit írta...

Gönyörű lett, micsoda hangulata van az ilyen régi fotóknak,annyira jó ránézni így ismeretlenül is. Én is épp az esküvős cewe oldalamon dolgozom ;)

evadraga írta...

Nagyon szép lett Timi!!!! Álomszépek a fotón a nagyszüleid, és az a hangulat amit Judit is mondott, ott van! És az oldalad ezt pont visszaadja! Ügyi vagy, jön neked ez a stílus is! :-)

Florci írta...

óóóóóó, mennyire irigyellek, amiért így le tudtad írni! nem tényszerű, de nem csöpögős. és az oldal....